Hør olie farer

04/18/2011 by admin

Kosttilskud, selv om naturlige og fuld af potentielle sundhedsmæssige fordele, kan udgøre mulige risici, herunder bivirkninger, og lægemiddelinteraktioner, lige som enhver over-the-counter eller receptpligtig medicin kan.

Blodfortyndende medicin

Hør olie kan øge virkningen af blodfortyndende medicin. Dette kunne være farlige i visse tilfælde, men gavnlig i andre, såsom når kombineret med aspirin for hjertesygdom.

Diabetes medicin

Hør olie og blod-sukker-sænkende stoffer kan forårsage en stigning i faste-blodsukker niveauer, hvilket kunne øge behovet for sukkersyge medicin.

Forholdsregler

Før der træffes hør olie som et kosttilskud, er det nødvendigt at diskutere alle medicin med en kvalificeret læge for at bestemme mulige drug interaktioner og bivirkninger.

Kræftrisiko

Knust hørfrø kan tilbyde beskyttelse og fordele, men hør olie er forbundet med en øget risiko for mænd at udvikle prostatakræft. Hør olie øger også risikoen for at udvikle makuladegeneration, mens jorden hørfrø kan give beskyttelse.

Absorption

Dem, der lider af skizofreni eller diabetes kan muligvis ikke konvertere hør olie til en omega-3-formular, der er let absorberes i kroppen og i stedet bør få omega-3 fra mad.

Lægemiddelinteraktioner

Hør olie kan sinke processen med en medicin absorbere ind i kroppen, når stoffet og den hør olie er taget på samme tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com