Sådan Formindsk Myostatin

05/27/2010 by admin

Myostatin (eller vækst differentiering faktor 8) er et protein produceret i skeletmuskulatur celler og som hæmmer eller begrænser væksten i skeletmuskulatur væv i mennesker, andre pattedyr, fugle og fisk. Højere koncentrationer eller blot den blotte aktivitet af myostatin i kroppen kan resultere i muskler, som er mindre udviklede, og omvendt hvis ellers. En række undersøgelser tyder på, at hæmning eller fjernelse af eller reduktion af myostatin fører til en mærkbar vækst af store muskler. Atleter finde som regel måder at bruge en myostatin hæmmer for sin muskelmasse øge og i processen, øge stofskiftet som derfor brænder kropsfedt. Selvom alt er stadig i teorien efter observationer i kvæg og laboratorium mus, det vigtigste mål for forsker på myostatin er effektivt, hvis ikke helt, hæmme det for at producere større muskler i atlet uden megen anstrengelse, samt at give en kur for muskelsvind (spilde væk af muskler). Indtil videre er der forskellige måder at mindske myostatin i kroppen og det er bedst at blive fortrolig med dem.

Instruktioner

Instruktioner

• Tage 500 mg 2-3 gange pr. dag i Myo-Blast CSP-3. Dette er en syntetisk form af brune alger Cytoseira canariensis menes for at hæmme myostatin af bindende med det. Den samme handling er produceret af stof heparin, men sidstnævnte kan forårsage bivirkninger, som kan være dødelig. Øge mængden af protein i din kost for at supplere brøkdel C.

• Tage en kapsel af mester MyoStim, en anden syntetisk form af brune alger nævnt ovenfor, fire gange dagligt på tom mave og uden nogen mad derefter for de næste 30 minutter.

• Tage 2 kapsler dagligt af Pinnacle's AnabolX Plus hvis du vejer 125 £ eller nedenfor, 4 kapsler dagligt hvis du vejer op til 225 £, og 6 kapsler dagligt hvis din vægt er over 225 lbs. Antallet af kapsler tages dagligt er at være ligeligt mellem morgen og eftermiddag. Den aktive ingrediens Cytoseira canariensis vil neutralisere virkningen af myostatin.

• Har en billiopancreatic omlægning (fjernelse af dele af maven gennem gastrisk bypass-operation) for at fremkalde vægttab og et tilsvarende fald i myostatin.

• Tag en kombination af væksthormon (GH) (fem µg/kg / dag) og testosteron. GH har længe været brugt af professionelle sportsfolk til at forbedre deres sportslige præstationer. En kombination af GH med testosteron menes at medføre en betydelig reduktion i myostatin i kroppen.

• Deltage i en lang tunge modstand træning træning rutine. Det menes også at producere et tilsvarende fald i niveauet af myostatin.

• Tage Folstaxan, en rig kilde af follistatin, et andet kemikalie, der binder til og hæmme myostatin. Det er et kosttilskud fra en aviær kilde.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere din læger, fordi de er de eneste, der kan afgøre, om at bede dem om at stoppe med at bruge en særlig supplement eller mindske dens dosering i tilfælde forekommer bivirkninger. Det er også dem, der kan afgøre, hvilken type af myostatin hæmmer er bedst for dig, eller om du virkelig har brug for en eller ikke.
  • Myostatin narkotika kan kan udløse og fremskynde hærdning af sener og derfor reducerer deres fleksibilitet og brug når det kommer til at absorbere virkningerne. Derfor, fysiske skader kan opstå som følge af dette.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com