Naturlægemidler salve for hud & væv Healing

04/23/2011 by admin

Eksem, dermatitis og andre betingelser kan irritere huden. Helbredende salver til forskellige hud betingelser vrimler, og mange af dem indeholder urter. Kigge efter urte-infunderes cremer og salver på helsekost butikker. Men kontakt din læge, hvis du har et sår eller hud betingelse, der ikke heler ordentligt.

Kulsukker

Kulsukker er udråbt som en førstehjælp retsmidler kan healing hud og lindre ømhed og forstuvninger. Kulsukker indeholder et stof kaldet allantoin, som, når det påføres topisk, heler sår og gendanner væv. Det også hjælper curb infektion i sår og kan hjælpe sår mend, ifølge Dr. Christopher Robbins, forfatter til "Natural Pharmacy." Kigge efter salver indeholdende kulsukker på helsekost butikker og velassorteret købmand og købmænd. Bruge ifølge pakke retninger.

Kamille

Kamille er almindeligt anvendt i hele Europa til at behandle hudirritationer. Kamille cream er et simpelt middel, der kan lindre de fleste mild hudirritationer. Glat på en creme der indeholder kamille to gange om dagen for lindring og helbredelse.

Morgenfrue cremen med lavendel

Tilføj fem dråber lavendel æterisk olie til kommercielt tilberedt calendula creme til at lindre og helbrede huden. Lavendel har en beroligende virkning på nervesystemet. Calendula er en anti-inflammatorisk, såvel som en anti-svampe. Det kaldes ofte den russiske penicillin, fordi den bruges der så ofte. Kig for calendula creme på sundheds-food butikker eller velforsynede købmand og købmænd.Konsultere din læge før du bruger nogen urte-infunderes hudpleje salve eller behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com