Hvordan man kan komme i kontakt med staten Nursing Board

06/15/2011 by admin

Statslige sygepleje boards tilbyde uddannelse på skambenet sundhed og sikkerhed og overdrage certificeringer for sygeplejersker gennem licensering undersøgelser. De også fungere som et reguleringsorgan for sikker sygepleje praksis og sikre, at licens sygeplejersker i overensstemmelse med statslige love. Bestyrelserne i sygepleje er også bemyndiget til at suspendere og tilbagekalde licenser af sygeplejersker, der ikke overholder bestyrelsen standarder.

Instruktioner

• Besøg på internettet. Type i din stat efterfulgt af ordene "Nursing board" i en søgemaskine.

• Klik på hjemmesiden for din tilstands bestyrelse sygepleje. Øverst på siden finde "Kontakt os" eller "Kontaktoplysninger" valgmulighed og klik på den.

• Anmeld kontaktoplysninger. Typisk, vil du finde adressen på nursing board, en vigtigste telefonnummer og en 24-timers automatiseret voice-tjenesten. Mange Sygepleje bord hjemmesider vil også liste kontaktoplysninger i særskilte rubrikker, der kan omfatte "Licenser og undersøgelse", "Håndhævelse", "Sygepleje uddannelse," "File en klage," "Disciplinære foranstaltninger," og "sygepleje lov og regler."

• Skrive oplysninger i den afdeling eller område, du ønsker at kontakte. Der kan være en telefon, telefax og en e-mail-adresse eller bare et telefonnummer og fysiske adresse.

Tips & advarsler

  • Den nationale råd af State Boards of Nursing har en hjemmeside, der også indeholder kontaktoplysninger for sygepleje bestyrelser i hele landet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com