Kost for Polio patienter

02/09/2011 by admin

Englewood Hospital og Medical Center er der ca 1,8 millioner amerikanere overlevende polio, som i 2009. Polio patienter kan være varsomme med at spise visse fødevarer, som de er bange for, at manglende aktivitet vil gøre dem forårsage vægt, eller de har ikke energi til at forberede overdådige måltider. Hvis du har polio, er løsningen at tilføje mere protein i din kost og reducere mængden af sukker du spiser, ifølge bogen kost forhindrer Polio. Tal med din læge før du foretager ændringer i kosten.

Øge Protein

Englewood Hospital og Medical Center anbefaler at polio patienter øge mængden af protein i deres kost for at blive fuld længere og reducere cravings for komplekse kulhydrater. Plus protein hjælper med at holde dit blodsukker på et normalt niveau og øger energi.

Ifølge Englewood Hospital har polio patienter efter sigende mere energi, der varer hele dagen ved at spise protein som en del af deres morgenmad. Sådan energi er afgørende for polio patienter, der forbruger så meget af det ved at udføre daglige opgaver, såsom at få klædt. Englewood Hospital anbefaler, at du spiser en morgenmad, der består af 16 gram protein umiddelbart efter du vågner op hver morgen, så at du vil have rigelig energi at få klar til dagen.

Du bør spise ca 70 gram protein per dag, afhængigt af din vægt, ifølge Englewood Hospital. Målet for fødevarer rige på protein, men lavt fedtindhold. Eksempler kan nævnes hytteost, æggehvider, skummetmælk, sojamælk, yoghurt, laks og tofu.

Reducere sukker

I sin bog, kost forhindrer Polio, opdaget Dr. Benjamin Sandler under toppen af USA polio-epidemien, øget blodsukker var en fælles udløser af polio symptomer. Sådanne symptomer kan omfatte mavesmerter, hovedpine, svaghed, svimmelhed, træthed og overdreven svedtendens. Han fandt også, at spise for mange stivelsesholdige fødevarer resulterer i lavt blodsukkerniveauer, som gør dig mere modtagelig for polio.

Stivelsesholdige fødevarer og komplekse kulhydrater bør begrænses, især hvis du har polio, som de kan forværre dine symptomer. Selv om sukker giver dig instant energi, giver det dig med den langsigtede energi, at protein gør. Plus du vil sandsynligvis opleve en sukker nedbrud.

Begrænse kilder til sukker, som sodavand og slik. Swap hvidt brød, pasta og ris, hele korn versioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com