Hvordan du kan genbruge almindelige pærer

02/14/2011 by admin

Hvordan du kan genbruge almindelige pærer

Forbrugerne er mere bevidst end nogensinde om betydningen af genbrug i forsøget på at minimere skaderne på miljøet. Dog stadig problemer i bestræbelserne på at genbruge de dagligdags pære. Desværre, almindelig pære kan ikke genbruges sammen med andre glas emner som flasker og krukker fordi det består af en række forskellige materialer.

Instruktioner

• Indsamle udbrændt pærer fra dit hjem eller kontor og sætte nøje dem ind i en stor papirpose. Bortskaf ikke af dem. Det er en god idé at samle dem i et år og derefter genbruge dem.

• Genbruge dem i craft-projekter. Folk bruger deres udbrændt pærer som lærreder som at male mønstre og designs. Glødepærer kan konverteres til dekoration stykker, lamper og gaveartikler. Hvis du nyde kunst, er det en god måde at genbruge dem. Hvis du ikke gør det, er en god idé at kontakte folk, der gør. De kan have din gamle pærer til deres projekter. Du kan finde interessante håndværk idéer på alle gratis kunsthåndværk og træ Hugger (Se afsnittet ressourcer).

• Skift til energibesparende pærer. Disse bruger mindre elektricitet til at producere det samme lys og også vare længere, dermed reducere hyppigheden af bortskaffelse samtidig bevare energi.

• Bortskaffe energibesparende pærer klogt. To former for energibesparende pærer--højintensive decharge pærer (HIDs) og kompakt fluorescerende pærer (sparepærer)--indeholder kviksølv, som er et farligt element skadelig for sundheden og miljøet. Du bør indsamle disse energibesparende pærer og tage dem til de farlige materialer Genbrugscenter tættest på dig. Hver del af pæren--metal ende cap, glas slanger, kviksølv og fosfor--kan blive genanvendt. Sikre, at knolden ikke bryde mens håndtering fordi kviksølvet kan derefter flygte.

• Find ud af, om programmet farligt affald indsamling i dit område ved at kontakte den lokale faste affald myndighed eller besøge webstedet US Environmental Protection Agency (Se Reference 3).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com