Honning behandling for brandsår

01/22/2011 by admin

Honning har været brugt som en lokal behandling for sår i generationer, og i modsætning til nogle former for alternativ medicin, årsagen til honning behandling er baseret på sund videnskab.

Hygroskopiske egenskaber

Honning er hygroskopisk, hvilket betyder, at det tiltrækker vandmolekyler. Når de påføres et sår, skaber denne kvalitet et miljø utilgængelige for de fleste bakterier.

Antiseptiske egenskaber

Honning indeholder de kemiske nødvendige elementer til at oprette hydrogenperoxid, som har antiseptiske egenskaber. Når honning anvendes på huden, begynder natrium i huden den kemiske reaktion, der producerer hydrogenperoxid. Dette tilføjer endnu et lag af antibakterielle beskyttelse til dit sår dressing.

Sukker mætning

Honning er en mættet opløsning, hvilket betyder, at det indeholder om så mange legemer - i dette tilfælde sukker--opløst i det, da det kan indeholde. På grund af dette er honning for sød for bakterier til at overleve i det.

Surhedsgrad

Honning er let syrlig, som er dødelige for de fleste bakterier, dermed forhindre infektion.

Advarsel

Honning er potentielt farlige for små børn ved indtagelse; honning indeholder undertiden botulisme sporer, der kan gøre spædbørn og småbørn meget syg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com