Hvad er behandlingerne for Plantar refleks?

01/25/2011 by admin

Hvad er behandlingerne for Plantar refleks?

Den plantar refleks er en refleks af lavere foden, som påvirker tæerne. Det er ikke en sygdom og derfor ikke kan behandles. Dog kan en unormal plantar refleks være et symptom på en tilstand, der kan og bør behandles. Nogle symptomer kan skyldes en unormal plantar refleks.

Plantar refleks

Den plantar refleks er testet ved at køre et svært instrument ned på længden af fodsålen fra hælen til bolden. Når dette sker, skal tæerne reagere ved curling i retning af fodsålen. Der er to unormale reaktioner. Først er, at tæerne ikke reagerer på alle. Andet kaldes undertiden Babinski's refleks.

Babinski's refleks

Babinski's refleks opstår, når et svært instrument køres ned fodsålen fra hælen til bolden og tæerne krøller fra fodsålen. Dette er den naturlige reaktion hos børn under to år. Men når refleks sker efter denne alder kan det angive, skader på nerve forbindelse mellem hjernen og rygsøjlen. En unormal plantar refleks kan ikke behandles, men hvad er årsagen til det kan være.

Yderligere symptomer

Mennesker med Babinski's refleks også typisk udviser en mangel på koordinering og svaghed. Hvis du oplever disse symptomer, kan du også udvise Babinski's refleks, som kan være nyttige til at diagnosticere den betingelse, der forårsager dine problemer.

Årsager

Der er mange forhold, der kan forårsage en unormal plantar refleks som Babinski refleks. De fleste af disse stammer i rygsøjlen og omfatter tuberkulose (når det påvirker rygsøjlen), Lou Gehrig's disease, meningitis, multipel sklerose og skader på rygmarven. Et hoved skade eller hjerne tumor kan også forårsage en unormal plantar refleks.

Overvejelser

Hvis du opdager, at du har en unormal plantar refleks, er det vigtigt at konsultere din læge for hurtigst muligt at diagnosticere årsagen til abnormitet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com