Hvad hjerte tilstand forårsager anfald?

01/24/2011 by admin

Mange mennesker, der har anfald er diagnosticeret epilepsi. Men når yderligere test udføres, læger finde at nogle af disse personer faktisk har hjerte-kar-synkope--en tilstand som følge af uregelmæssig hjerterytme og blodgennemstrømningen. Hjerte synkope er kendetegnet ved en "besvimelse stav" eller tab af bevidsthed.

Forstyrret hjerterytme

Hjertearytmi er betegnelsen for en uregelmæssig hjerterytme. Ifølge den amerikanske College kardiologi, arytmi kan forekomme i fem forskellige former: tidlig beats, atrieflimren, bradykardi, takykardi og ventrikulære arytmier. Tidlig beats normalt er ikke farlige og kan fremkaldes af faktorer såsom stress og koffein. Atrieflimren er en elektrisk lidelse, hvor to ventiler af hjertet ikke pumpe ud blod ordentligt, forårsager blod at pool og undertiden størkne. Bradykardi er en reduktion af hastigheden af hjerterytme, som kan forårsage svimmelhed, besvimelse og træthed. Takykardi er et splitsekund, thats for hurtigt, hvilket kan forårsage problemer i blodgennemstrømningen. Ventrikulære arytmier er den mest dødelige form for arytmi og opstår, når hjertekamrene i hjertet ikke pumpe blodet ordentligt. Ud af disse fem hovedkategorier, kan atrieflimren, bradykardi og ventrikulære arytmier forårsage "synkope" eller besvimelse.

Synkope vs anfald

Nogle anfald synes at være minder om besvimelse oplevet i hjertets synkope, som de også indebærer et tab af bevidsthed. Der er flere fælles forskelle, men. Hvis du oplever synkope, vil du normalt genvinde bevidsthed hurtigere end hvis du havde oplevet en beslaglæggelse. Med en beslaglæggelse er du mere tilbøjelige til at urinere; Du kan også have en hovedpine, søvnighed og desorientering bagefter. Anfald synes at midlertidigt suspendere beskyttende reflekser, hvilket resulterer i en større sandsynlighed for efteråret og skade. Hjerte synkope suspendere ikke disse reflekser. En lejlighedsvis symptom på både synkope og beslaglæggelser spjætter, hvilket gør en endelig diagnose sværere at gøre. Den eneste måde at positivt skelne mellem to er gennem yderligere medicinske forsøg.

Diagnose

For at diagnosticere potentielle hjerte synkope, vil en læge undersøge personlige og familiens historie. Efter denne indledende undersøgelse, medicinske tests kan omfatte elektrokardiogram (EKG), tilt tabel, forskellige optagere, der overvåger hjertet aktivitet, carotis sinus massage og Elektrofysiologi undersøgelse (EPS). Disse tests tillader læger til at kontrollere fysiske og/eller elektriske abnormiteter i hjertet og observere, hvordan hjertet reagerer på ændringer i blodtrykket, aktivitet og elektrisk stimulation.

Behandling

Når læger bestemme, hvilken type af hjerte fejl forårsager den kardiale synkope, vil han ordinere en behandling, der passer til dette særlige problem. Behandlinger omfatter anvendelse af en pacemaker eller defibrillator, hvis hjertet slår i den forkerte tempo. Hjerte ablation er en mulighed for behandling af elektriske problemer i hjertet. Til tider, kan brug af medicin uden yderligere invasive procedurer kontrollere problemet.

Administration af en beslaglæggelse eller synkope

Hvis du observere nogen at have hvad der synes at være en beslaglæggelse eller besvimelse stave, placere personen på hendes side. Forsøg ikke at begrænse personen eller sætte din hånd i patientens mund. Fjern eventuelle objekter fra det område, som kan være farligt. Kontroller airways er ryddet og personen, der kan ånde frit. Hvis beslaglæggelse eller besvimelse stave varer længere end fem minutter, ringe efter en ambulance.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com