Er selvstændige garvere sikker til brug under graviditet?

04/29/2010 by admin

Er selvstændige garvere sikker til brug under graviditet?

Selvstændige garvere, som fås i håndkøb eller på kommercielle spray garvning kabiner, kan betragtes som kvinder, der ønsker tan hud mens du er gravid. Da UV-eksponering under graviditet kan medføre chloasma, eller mørke pletter i ansigtet, kan selvstændige garvere være den bedste mulighed for bronze hud.

Funktion

Selvstændige garvere er tilgængelige som cremer, geler, spray og skum og anvendes på huden til at blive mørkere det. De er et alternativ til solarier eller naturlig ultraviolet ray eksponering.

Ingredienser

Den aktive ingrediens i selvstændige garvere er dihydroxyacetone (DHA), som kommer fra vegetabilske kilder såsom roer og sukkerrør. Mest over-the-counter selvbruner produkter indeholder omkring 3 til 5 procent DHA.

Sikkerhed

Ifølge den amerikanske graviditet Association, selvstændige garvere der betragtes som sikre til brug under graviditet. Organisation af reproduktionstoksisk oplysninger specialister hedder det, at der er ingen offentliggjorte oplysninger, der antyder brug af selvstændige garvere mens gravid forårsager fødselsdefekter.

Spekulation

Det anslås, at 5 procent af DHA i selvstændige garvere trænger ind i huden og absorberes i blodbanen, ifølge organisationen reproduktionstoksisk oplysninger specialister. Der er i øjeblikket ingen oplysninger om, hvorvidt det er stand til at krydse placenta og Indtast baby's omsætning.

Advarsel

Gravide kvinder, der overvejer en ved hjælp af en kommerciel selvbruner kabine bør anmode om sikrende retsmidler til at dække de øjne, mund og næse for at forhindre indånding af kemiske sprøjtemidler. DHA er begrænset af FDA til ekstern applikation, som kan være vanskelig under en spray tan ansøgning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com