Naturlige Candida rense

02/26/2014 by admin

Naturlige Candida rense

Candida albicans er en diploide svamp, der lever naturligt i tyktarmen. Til tider kan denne gær-lignende svamp overpopulate store tarmene, forårsager symptomer såsom fælles og muskelsmerter, vaginal gær infektioner, hovedpine og endda autoimmune sygdomme som kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi. Et overforbrug af antibiotika, kortikosteroider og stress kan være skyldige. Heldigvis, naturlig renser kan helbrede denne tilstand. Det er bedst at bruge en kombination af disse behandlinger.

Udrensning fødevarer

Grøntsager og frugter kan bruges til at rense overskydende candida fra tyktarmen og fordøjelseskanalen. Begge fødevarer indeholder fordøjelsesenzymer, der dræber svampe eller gær. Grøntsager og frugter også har antioxidanter, som opretter fagocytose blandt hvide blodlegemer. Dette gør det muligt for hvide blodlegemer til at rense blodet og befri kroppen af usunde og syge røde blodlegemer. Disse fødevarer også alkalize kroppen og skabe et fjendtligt miljø for systemisk gær, parasitter og andre fremmede mikroorganismer. Rå grøntsager og friske frugter er bedst til behandling af candida overvækst. Du kan også saft eller blande disse fødevarer. Din krop kan bedre optage næringsstofferne, hvis du drikker juice fra grøntsager og frugter. Almindelige grøntsager og frugter anvendes i saftpresning omfatter agurker, gulerødder, selleri, radiser, grønkål, ananas, bananer, grapefrugt og meloner.

Urter, krydderier og te

En række urter og teer rense candida naturligt. Paul d'Arco te er en urtete, der kan dræbe gær og styrke din immunitet. Købe det som en bark og koge det eller bruge det i kapselform. Hvidløg er en kraftfuld gær killer. Hvidløg også virker som en anti-inflammatorisk og helbreder vægge af tyktarmen, som den overskydende candida dør ud. Prøv at spise flere fed hvidløg om dagen som en naturlig candida rense. Du kan også drikke jomfru kokosolie, som kan fjerne systemisk gær og øge din immunitet. Andre udrensning urter, krydderier og te omfatter senna, ingefær, cayennepeber, tea tree olie og aloe blade. Start med en eller to af disse behandlinger.

Probiotika

Probiotika er "venlige" bakterier, som kan genopfylde din krops naturlige bakterier, hvoraf mange erodere med candida overvækst. Disse bakterier kan også rense kroppen af overskydende svamp. De kan også bidrage til at øge din immunitet. Du kan købe probiotika på enhver helsekostforretning. De nye perle-formet kapsler er særligt effektive, da de kan overleve syrer i maven. Dette tillader dem at komme lettere ind små og store tarmene. Yoghurt er en fødevare, der indeholder disse naturlige kulturer eller flora. Prøv at spise flere yoghurt om dagen som en del af din naturlige candida rense. Kærnemælk er en anden fødevare, der indeholder probiotika.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com