Hvordan til at behandle børn med ADD uden medicin

02/17/2014 by admin

Hvordan til at behandle børn med ADD uden medicin

Lægemidler er til rådighed til at hjælpe børn, der lider af Attention Deficit Disorder (ADD). Selv om medicin ikke helbrede ADD kan det hjælpe barnet fokusere bedre på spørgsmål når de kan normalt blive distraheret. Der er dog forskellige bivirkninger, der kommer med ADD medicin, herunder irritabilitet, depression, tab af appetit, flåter, mavebesvær og hovedpine. For at undgå muligheden for bivirkninger, kan børn blive behandlet for ADD uden at bruge nogen form for medicin.

Instruktioner

• Sæt specifikke mål med børn. Sørg for at barnet forbliver fokuserede og på opgave for 15-minutters intervaller. Give en fem minutters pause mellem intervallerne, indtil opgaven er afsluttet. Yngre børn kan gives sæt gange at dele legetøj blandt ligemænd. Dette kan hjælpe barnet til at lære at styre pludselige drifter, der kan være almindelige hos børn, der har ADD.

• Følge op på belønninger og konsekvenser med børn, der lider af ADD. Hvis barnet fokuserer på en opgave for den tildelte tid, belønning med en yndlings snack eller ekstra spilletid. Hvis barnet ikke fokuserer som anvist, følge op med en uønsket konsekvens, såsom ikke at tillade barnet at se fjernsyn eller spille computerspil. Være konsekvent.

• Undersøgelse mere effektivt med barnet. Nogle børn kan blive behandlet for ADD af redesigne studerer færdigheder uden behov for medicin. For eksempel bruge flashkort konsekvent for at bevare hukommelse. Studere dage hoved af en quiz eller test, i stedet for at studere kun natten før. Grundig notetagning kan hjælpe barnet til at lære med mindre forvirring.

• Organisere barnets bog taske og skrivebord. Hvis barnet er i grundskole, spørge læreren til at organisere barnets skrivebord korrekt. Dette kan hjælpe barnet til at finde objekter hurtigt og med mindre besvær. Ældre børn kan organisere bindemidler og notebooks med skillevægge, der kan hjælpe dem med at finde noter og opgaver hurtigt.

• Udforske sociale adfærd at behandle ADD uden brug af medicin. De fleste børn, der lever med ADD opleve sociale ubehag blandt jævnaldrende og er usikker på hvordan man kommunikerer med andre. Fremme kommunikationen mellem barn, familie og venner. Udføre rollespil-scenarier for at se, hvordan barnet reagerer på visse situationer.

• Overvåge barnets kost. Ændre et barns kost kan hjælpe måde at behandle ADD. Læg mærke til barnets energiniveau, og hvordan barnet reagerer på opmærksomhed og detaljer efter at have spist. Måske koffein og sukker skal fjernes og mere frugt og grønt tilføjes til kosten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com