Pros & ulemper ved fedtfattig kost

03/16/2014 by admin

Selv om tendenser i slankekure voks og aftager i år, det betyder ikke, at disfavored kostvaner er uden fortjeneste--kun, at de har taget en bagsædet til den nyeste bevægelse. Utroligt populære i hele 1980 ' erne, lav-fedt kost har været undgået til fordel for lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold tilgange. Men, lav-fedt kost har deres egne fordele og ulemper, som du bør overveje som du beslutter dig til højre slankekure plan for dig.

Kost fordele

Følge en fedtfattig kost for at få flere Vareudvælgelse i din kost. Den primære fordel ved en lav-fedtfattig kost er, at det giver mere i vejen for valg i forhold til andre typer af kost, såsom lav-carb. De fleste menu elementer i USA og lignende samfund er baseret på forbruget af korn og andre kulhydrater, så holder til en lav-fedtfattig kost kan du frihed til at forkæle dig selv i mange af disse emner - hvilket gør det mindre sandsynligt, at du vil snyde.

Den anden store fordel at en fedtfattig kost er, at din krop er designet til at køre ud af glukose fra kulhydrater. Du kan undgå de bivirkninger, der kommer fra en lav-carb kost, såsom sløvhed og "hjerne tåge", som din krop gør overgangen fra brændende carbs til at forbrænde fedt. Med en lav-fedtfattig kost er der ingen overgangsperiode eller enhver anden form for induktion fase til følge, at en fedtfattig kost langt mere tilgængelige og i harmoni med den måde, hvorpå din krop er designet til at fungere.

En lav-fedtfattig kost kan også tilbyde gennemprøvede sundhedsmæssige fordele. Ifølge American Cancer Society og American Heart Association, kan at holde dit fedtindtag til omkring 30 procent af dine daglige kalorier (samtidig minimere forbruget af mættet fedt) nedsætte din risiko for visse kræftsygdomme, hjerte betingelser og slagtilfælde.

Kost ulemper

Undgå at falde i den primære fælde fedtfattig kost--den forestilling, at bare holde fedtindtag lav er tilstrækkelig for bevæggrundene vægttab. Den primære ulempe ved fedtfattig kost er en naturlig følge af dens primære fordel: hvor der er en masse valg der er mere plads til fejl. Mens kulhydrater er tilladt at blive indtaget på en fedtfattig kost, er ikke alle kulhydrater skabt lige. Mange typer af carbs--som raffineret mel og alle slags sukker--vil hindre vægttab hvis du forkæle dig selv alt for ofte.

På en fedtfattig kost er det muligt at uforvarende spiser de forkerte fødevarer, hvilket resulterer i en manglende vægttab på trods af den opfattelse, at du gør alt af bogen. Du skal vide hvilke carbs til at forbruge og at nyde sjældent (kombineret med viljestyrke til at gøre det ske). Derfor, mens på en fedtfattig kost, basere dit indtag af kulhydrater omkring frugter, grøntsager og fuldkorn til at undgå dette spørgsmål.

Andre primære Ulempen ved lav-fedt kost er i ernæringsmæssige krav. Nogle niveau af fedt er nødvendige for en række hormonelle processer. En undersøgelse offentliggjort i 1996 i American Journal of Clinical Nutrition (spørgsmål 64) konkluderede, at en højere fedtfattig kost var forbundet med øget serumniveauer af testosteron i forhold til enkeltpersoner efter et lavere fedtindhold kost. Komplet aversion mod forbruget af kosten fedt kan føre til potentielle ernæringsmæssige mangler. Ifølge oplysninger fra de slankekure hjemmeside 3FatChicks.com og ernærings professor Joan Salge Blake ved Boston University er lav-fedt kost ofte vitaminer A, E og K, som findes hovedsagelig i fedtholdige fødevarer. For at korrigere for disse problemer, skal du sørge for at tage i mindst 30 procent af dine kalorier fra fedt at holde hormonelle processer intakt og supplere din fedtfattig kost med et multivitamin, der indeholder vitaminer A, E og K.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com