Hvordan man laver en Pine nål bad te

02/11/2014 by admin

Hvordan man laver en Pine nål bad te

Pine er en glimrende naturlig middel mod hudproblemer som psoriasis og eksem. En god lang blød i pine nål badekar kan lindre kløe og endda lindre sprøde, krakket og blødende hud. Beroligende symptomer på disse hudlidelser er ofte halvt fuldendt lindre spørgsmålet alle sammen som ulidelig kløe gør det vanskeligt for patienter til at forlade den irriteret hud alene længe nok til at helbrede. I denne artikel vil vi diskutere hvordan man laver en pine nål bad te, som vil lindre dine kløe og sende dig på vej til epidermal opsving.

Instruktioner

Hvordan man laver en Pine nål bad te

• Fyld den store gryde med vand. Forlade omkring fem inches mellem vandstanden og læbe af puljen.

• Bringer vandet til en rullende byld. Dette er når store bobler der jævnligt kommer til toppen af vandet og brister.

• Kog kogler og nåle i en halv time. Dette vil skabe en vidunderlig, skarp lugt, der gennemsyrer dit køkken og dit hus. Du kan være nødvendigt at sænke temperaturen, komfur lidt derfor nålene ikke brænde og røre i gryden med en træske til at forhindre brændende.

• Stamme ud af nåle og kogler. Du kan fange bad te i en stor skål. Smide nåle og kogler væk uden for.

• Gemme bad te i gallon kande. Det skal sidde i 13 timer før du bruger det i dit badekar. Tilføje en kop til din badevandet, og derefter sidde og nyde en afslappende blød i mindst en halv time til at lindre dine ømme og betændte hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com