Hvordan man skal behandle en ankelskade

08/20/2013 by admin

Selv de stærkeste og mest omhyggelige blandt os vil blive skadet på et tidspunkt i gang. En af de mest almindelige skader, der lider er en skade på en ankel. Denne type skade er utroligt smertefuldt, men kan blive helbredt forholdsvis let. Hvis du ikke ønsker at se en læge, Følg trinene nedenfor for at lære hvordan man skal behandle en ankelskade i hjemmet.

Instruktioner

• Fra det øjeblik, at du indser, at du har modtaget en ankelskade, det er meget vigtigt at ophøje det så hurtigt som muligt. Ankler svulme op meget hurtigt og derefter kan gøre skaden endnu sværere at pleje. Sidde i en stol eller ligge ned på ryggen med foden holdt oppe på et højere overflade.

• Når du har lagt din fod i en ophøjet position, det er på tide for at anvende is på skaden. Isen vil hjælpe med at holde hævelsen og vil også lette smerter i din ankel, men normalt placere en pose med is eller en ispose på frisk sårede ankel vil selv være ubehageligt.

• Tager medicin såsom Advil vil holde skade fra fortsat at gøre ondt så slemt, og det vil også mindske hævelse og ømhed senere. Vær omhyggelig med ikke at tage for mange piller; Smerten vil være reduceret nok til at være udholdelig med kun én eller to piller.

• Kan intet såre dig mere end fortsat at gøre tingene på en sårede ankel. Dette kan forværre skaden i en pause eller gøre den helbredende proces længere og hårdere. Benyt lejligheden, når du er såret at andre folk gøre ting for dig. Det kan synes unødvendigt, men en skade som denne er alvorligt og virkelig behov for at blive taget sig af ordentligt. Undgå at lægge vægt på en ankelskade.

• Hvis du skal flytte og gøre nogle aktivitet på dine sårede ankel, så du har brug for en bandage til at beskytte det mod yderligere skade, at stabilisere det og forhindre i at flytte eller bøje leddet. Dette hjælper også med at kontrollere smerter. En medicinsk bandage er sandsynligvis den bedste måde at håndtere dette, selvom du kan bruge et es bandage effektivt så godt.

• Lette dig selv tilbage til aktivitet. Når din skade er helet, eller med andre ord du ikke føler smerte, når du trykker direkte på skaden, og det er tid for dig at genoptage alle dine aktiviteter, skal du huske ikke at Overanstreng dig selv og for at tage det langsomt. Din svækket ankel behov for at genopbygge dens styrke. Hvis du trykker for hårdt på det umiddelbart efter skaden, kan en anden mere alvorlig skade resultere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com