Eye øvelser til at hjælpe tørre øjne smerter

08/31/2013 by admin

Levende med tørre øjne kan være vanskelig. Tørre øjne kan blive irriteret og rød som kan gøre at se svært. Øjendråber er en af de mest almindelige måder at behandle tørre øjne, men der er også mange øjet øvelser, der kan hjælpe med at behandle den smerte, der kommer fra tørre øjne.

Tvunget blinker

Den mest naturlige måde at behandle tørre øjne er gennem tårer. Men tårer ikke altid kommer straks når du har brug for dem. Tvungen blinker hjælper med at stimulere tåre kanaler. Klemme dine øjne lukket som stramt som du kan. Hold øjnene lukket i mindst fem til 10 sekunder. Åbne dine øjne og blinker dem et par gange. Klem dem lukket for yderligere fem til 10 sekunder. Gentag denne øvelse, indtil tårerne begynder at strømme. Disse tårer vil hjælpe fugter dine øjne og fjerne meget af rødme og irritation, der leveres med tørre øjne. Tvinge blink så ofte du skal behandle dine tørre øjne hurtigt.

Øjet ruller

Øjet ruller er en anden hurtig og nem øvelse, der vil stimulere dine tåre kanaler og fugter dine øjne naturligt og sikkert. Start med at stirre til højre som du føler dig tryg. Rulle dine øjne langsomt op og til venstre. Hold dine øjne til venstre for, så længe du føler dig behageligt, eller om fem til 10 sekunder, og derefter rulle dine øjne ned og til højre. Hold igen og Gentag. Gør omkring 10 til 15 reps med denne øvelse at få dine tåre kanalerne arbejde. Du kan ikke få umiddelbar tåre efterår, men det vil styrke musklerne omkring tåre kanalerne.

Øjet Push-ups

Start dit øje push-ups ved at finde et sted, hvor du kan stirre på et objekt fra langt væk. Denne øvelse fungerer bedst udenfor i et felt. Stirre på objektet, som du kan og derefter stirrer på noget meget tættere på dig. En god stirrende tid bør være omkring 10 til 20 sekunder ad gangen. Fokusere på disse objekter frem og tilbage i mindst fem til 10 minutter ad gangen. Denne øvelse vil hjælpe arbejde musklerne i dine øjne, aktivere dine tåre kanaler og hjælpe med at behandle symptomerne på din tørre øjne. Denne øvelse, kan hvis gjort for meget, forårsage belastning. Stop hvis du føler nogen stamme i dine øjne. Eye stamme kan forårsage yderligere smerte og tørhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com