Homøopatiske GERD retsmidler

09/22/2013 by admin

Homøopatiske GERD retsmidler

Gastroøsofageal reflukssygdom er en kronisk fordøjelsessystemet tilstand karakteriseret ved mavesyre eller galde flyder tilbage i spiserøret, irriterende dens foring. Mens denne efterdønningerne af mavesyre opleves af de fleste af os fra tid til anden, er GERD normalt diagnosticeres i dem, der lider disse symptomer mere end to gange om ugen. GERD homøopatiske kan tilbyde nødhjælp fra ubehag af GERD uden risiko for bivirkninger, der kan komme med brug af receptmedicin GERD.

Lifestye justeringer

Det første skridt i en homøopatisk tilgang til GERD behandling er at gøre nogle livsstilsændringer. Kostændringer er måske den vigtigste. GERD syge bør undgå krydret mad, stegt eller fedtet billetpris, kaffe og alkohol samt sure fødevarer såsom citrusfrugter og tomater. Overvægtige patienter ville gøre klogt i at kaste dem ekstra pounds, da fedme kan spille en rolle i GERD. Rygning kan forværre symptomerne, da det kan forårsage øget produktionen af mavesyre. Fordi liggende for snart efter at have spist kan bringe på GERD, bør spisetider tilpasses for at sikre, at middag er spist mindst to timer før sengetid. Højdeindstillelige hoved og skuldre ca seks inches mens du sover kan hjælpe med at forhindre udbrud af GERD, og stramt tøj bør undgås, da det kan snøre taljen og forstyrrer fordøjelsen. Fødevareallergi eller overfølsomhed kan gøre GERD symptomer mere alvorlig, så syge måtte ønske at overveje allergi test.

Alternative behandlinger

Med en homøopatisk tilgang, GERD, behandles patienter efter deres specifikke symptomer. Blandt mulige løsninger er en række naturlægemidler, naturlige og alternative behandlinger, hver håndtere visse symptomer. Blandt de mest almindeligt anbefalede er æblecider eddike. Nogle GERD syge har fundet, at nipper en teskefuld af de ting, der er blandet med halv et glas vand med måltider kan forhindre syre refluks. En anden naturlige retsmidler for syre refluks er ingefær, som absorberer mavesyre da taget umiddelbart efter måltider. Fennikelfrø er en anden fælles naturlig behandling for GERD, da de siges at støtte i fordøjelsen og i undertrykkelsen af spasmer i maven og tarmkanalen. Slippery elm siges at være nyttige i at reducere irritation af halsen og spiserøret, som ofte kommer med GERD, og GERD syge har fundet lindring med brugen af gurkemeje og lakrids. Fordi der er så mange muligheder, kan konsultere en homøopatisk medicin practitioner være den måde at afgøre, hvilke af dem vil være bedst for en individuel GERD Lidende.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com