Virkningerne af proteintilskud

09/04/2013 by admin

Virkningerne af proteintilskud

Proteintilskud er almindeligt anvendt af bodybuildere, fordi de hjælper til brændstof og reparation muskler efter en hård træning. Supplement former for protein pulver, shakes og barer er relativt ny ankomster. Bodybuildere i 1970 ' erne og 80 ' erne afhang mad kilder til protein som æg og kød.

Valleprotein

Valleprotein er afledt af mælk og betragtes som en af de mest komplette proteiner i den forstand, at det indeholder både væsentlige og uvæsentlige aminosyrer sammen med Branch Chain aminosyrer (BCAA). Valleprotein er let absorberes af muskler, og som alle proteiner, der bruges af kroppen til at fremme negle, hår og muskel sundhed, mens også medvirken i fordøjelsen og reparation.

Sojaprotein

Sojaprotein er afledt af sojamel og betragtes som den mest komplette vegetabilsk protein. Det har ikke alle de aminosyrer, valleprotein gør, men det er stadig effektiv som et supplement, fordi så mange andre fødeemner give aminosyrer.

Almindelig anvendelse

Når atleter ikke får nok protein fra føde alene, begynder kosttilskud at opfylde dette ekstra behov. Da proteinet er den vigtigste kilde til brændstof og en reparation mekanisme for musklerne, når det forbruges lige før og lige efter en anstrengende træning, giver det musklerne med de nødvendige næringsstoffer hurtigt reparere sig selv og være klar til den næste træning med mindre restitutionstid. Ideen er, at jo oftere du er købedygtig arbejde gennem din motion rotationer, jo mere styrke og muskelmasse du vil opbygge og protein kosttilskud støtte i denne proces.

Fordele

Protein kosttilskud har også været forbundet med andre sundhedsmæssige fordele som øget immunitet, sænke kolesterol og mindske risikoen for hjertesygdomme. Da din krop ikke er i stand til at producere essentielle aminosyrer på sin egen, det er baseret på fødevarer og kosttilskud. Proteintilskud giver mange essentielle aminosyrer, som kroppen bruger til mange funktioner.

Bivirkninger

Indtager for meget protein gennem mad og/eller protein kosttilskud kan have bivirkninger. Da din nyrerne og leveren er de primære organer, der behandler protein, kan indtager for meget sætte Fortryd pres på dem og forårsage nogle langsigtede spørgsmål hvis protein forbrug ikke reduceres. For meget protein kan også forårsage mave problemer, calcium tab, dehydrering og gigt.

Anbefalet anvendelse

Mængden af protein kosttilskud du beslutter at forbruge vil i sidste ende afhænge af dine mål, din nuværende aktivitetsniveau og slankekure vaner. Hvis du er en ekstrem atlet ønsker at opbygge lean muskel, forbruge 1 1/2 til 2 g protein per pund legemsvægt. Hvis du ikke er så aktiv som en atlet, reducere indtag til 1/2 til 1 g protein per pund legemsvægt, og øg langsomt som dit aktivitetsniveau. Hvert gram protein indeholder fire kalorier, så når protein niveauer stigning, du skal være aktiv nok til at udnytte kalorier, før de gemmes væk som fedt.

Advarsel

Før du begynder enhver form for kost eller supplere planen, tale med din læge. Hvis du er allergisk over for mælk eller andre mejeriprodukter, skal du ikke bruge valleprotein, og ligeledes, hvis du er allergisk over for sojaprodukter, gør ikke brug sojaprotein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com