Hvad er et sikkert niveau af glukose i Type 2 Diabetes?

08/22/2013 by admin

Blodsukkeret skal opretholde en daglig balance i livet for en diabetiker. En type 2-diabetes kan eller ikke kan bruge insulin, men han kan bare nødt til at tage oral medicin. En type 2 diabetes skal stole på en afbalanceret, lavt sukkerindhold kost til at styre sin sukkersyge.

Op- og nedture

En diabetiker er ikke afskåret fra at spise nogen form for sukker. Han kan spise små mængder. Store mængder dag ud kan kaste hans krop off skæv, selvom. Han skal overvåge sin indtagelse for at forhindre komplikationer af diabetes.

Standarder i hele verden

Et sikkert niveau af glucose eller sukker i blodet, er 70 til 100 mg/dl (milliliter over deciliters) af amerikanske standarder. Et sikkert niveau af glukose er 4-7 mmol/L (millimol over liter) af canadiske standarder. De fleste lande bruge enten milliliter over deciliters eller millimol over liter.

Anbefalede daglige tilførsel

For de fleste at læger-anbefale til deres patienter er 300 gram om dagen i sukker/kulhydrater eller 45 procent til 65 procent af daglige samlede kalorier.

Nogle mennesker har brug for mindre

Nogle diabetikere kan forbruge kun 120 gram sukker pr. dag. Andre mennesker kan overleve med 180 til 200 gram pr. dag.

Arbejder med en læge

Det hele afhænger af trial and error af lægen arbejder med sin patient at få den rette dosis af insulin eller oral medicin og/eller den rigtige kost til at fremme en sund spise livsstil.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com