Hvordan til at sænke LDL kolesterol med mad

08/18/2013 by admin

Ifølge American Heart Association er der mere end 106 millioner amerikanere over 20 år, der har forhøjet kolesteroltal. Faktiske total kolesterol er kombinationen af HDL kolesterol, som er i god form, og LDL kolesterol, som er i dårlig form. For korrekt niveauer og sundhed ønsker du din LDL niveau at være lavt og din HDL niveau er højt. For at reducere din LDL niveau, er der nogle konkrete skridt, der kan medtages i dit daglige liv, der kan gøre netop dette.

Instruktioner

• Undgå de forkerte fødevarer. Der er nogle fødevarer, der er allerede naturligt højt kolesterol. Disse fødevarer kommer fra dyr og de produkter, de producerer. Nogle eksempler er indmad, æg, hele fedt mejeriprodukter, gås, and og også skind af dyr.

• Skåret ud mættet fedt. At spise mættet fedt er direkte ansvarlig for høj LDL niveauer. Undgå kød, der behandles som hotdogs, pølse, bacon og mørkt kød samt smør og store mængder af ost. Også undgå kokosolie og palm olier.

• Spis mere fiber. Fiber ikke få brudt i kroppen, så det bliver elimineret gennem fordøjelsen. Denne proces hjælper også til at sænke kolesteroltallet. Gode kilder til fiber er frugt, grøntsager, fuldkorn, havreklid, bønner og bælgfrugter. American Heart Association anbefaler 25-35 gram fibre om dagen.

• Eliminer hærdede fedtstoffer. Hydrogenering opstår når olier er opvarmes til en høj temperatur ved tilstedeværelse af brint. Spise fødevarer med disse olier kan ikke kun øge LDL niveauer, men også mindske HDL niveauer på samme tid. Disse fedtstoffer er også kaldet transfedtsyrer. Fødevarer for at undgå ville være dyb stegt mad og raffineret yderst bagværk gerne donuts, kager og bagværk.

• Spis koldt vand fisk. Omega-3 fedtsyrer er en væsentlige fedt, der ikke kan produceres i kroppen. De kan findes i tillæg form i olie eller kapsler, og også i fødevarer som hørfrø, laks, sild og makrel. Mayo Clinic anbefaler spise koldt vand fisk to gange om ugen for de bedste fordele.

• Stress mindre og træne mere. Ifølge Dean Ornish, grundlægger af den forebyggende medicin Research Institute, at tage en tilgang, som omfatter kost, stress relief, social støtte og motion kan reducere LDL niveauer af næsten 40 procent. Omfatter daglig motion og stress reduktion aktiviteter ind i dit liv, som måske omfatter vandreture, yoga eller meditation.

Tips & advarsler

  • Læs altid ingrediens etiketter omhyggeligt for transfedtsyrer og hydrogenerede olier. Selv om der står "delvist" hydrogenerede, er det stadig hydrogenerede. Altid kigge efter koldt vand fisk som norsk eller Alaskan når du køber det i en butik. Disse typer af fisk kommer fra renere vand end farm-rejst og vil have mindre kviksølv i dem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com