Hvordan til at håndtere børn med anfald af epilepsi

04/30/2010 by admin

Hvis du er i nærheden af børn med epilepsi, er det vigtigt at vide hvad man skal gøre i løbet af et barns beslaglæggelse. Du kan identificere en beslaglæggelse gennem en eller flere symptomer: spjætter, falder til jorden, forvirring, stirrende, stivhed og tab af bevidsthed. Bevare roen og følg et par trin for at holde barnet sikkert.

Instruktioner

Hvad skal gøre, når et barn har en beslaglæggelse

• Forhindrer barnet i at skade sig selv ved at fjerne potentielt farlige genstande fra området. Hvis det er muligt, flytte ham på hans side og sætte noget blødt under hovedet. Forsøg ikke at tvinge barnet til at stoppe onanere eller flytte.

• Undersøg airways. Løsne noget tøj om halsen. Visuelt kontrollere for at sikre, intet er i barnets mund. Hvis munden er gratis mad og objekter, ikke sætte dine fingre eller hånd i barnets mund. (Hun vil ikke sluge sin tungen, som troede på én gang.)

• Ur ur at vide hvor længe anfaldet varer. Hvis barnet synes stadig at være i en aktiv beslaglæggelse efter fem minutter er gået, ringe 911. Selv om beslaglæggelse er korte, huske hvor lang tid det varede så du kan informere barnets læge.

• Komfort og berolige barnet når anfaldet er overstået. Undertiden har børn ingen erindring om beslaglæggelse; men de kan være desorienteret og skræmte bagefter. Lad barnet vide at han er sikkert.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com