Hvordan man kan opretholde udholdenhed

05/06/2010 by admin

Når du deltager i en atletisk begivenhed, om det kræver kører miles eller spille bold i en time eller to, skal du have nok udholdenhed til at klare sig godt. Opretholde udholdenhed kan være noget af en udfordring, især hvis du ikke er fysisk egnet til opgaven ved hånden. Du kan begynde at træne dig selv til at bygge og vedligeholde udholdenhed ved at gøre et par øvelser og holde en afbalanceret kost.

Instruktioner

• Gøre hjerte-kar-øvelser i mindst 30 minutter om dagen. Disse øvelser vil hjælpe dig med at styre din vejrtrækning og warm-up din krop for den fysiske opgave forude. Prøv at iagttage din vejrtrækning, mens du laver øvelser og se hvis du skal foretage justeringer til dine bevægelser til at hjælpe dig med at blive mere afslappet. Dette vil hjælpe dig med at få bedre kontrol over din udholdenhed, mens du øve korrekt vejrtrækning under fysiske aktiviteter.

• Spis masser af frugt og grøntsager. Omfatte magert kød og fuldkorn i din kost. Din krop skal kunne lagre nok kulhydrater for at hjælpe det fungere mere korrekt og at forny sin energi og udholdenhed. Sørg for at du spiser fødevarer med nok kalorier, der vil hjælpe dig med at komme igennem din øvelser ved hjælp af din calorie lommeregner til check.

• Drik masser af vand. Dette vil hjælpe med at holde din hjerne funktion og dine muskler helt Energitilfoerslen. For at opretholde din udholdenhed, skal du sikre, at din krop er fuldt hydreret.

• Hvile så meget som du kan. Udholdenhed, som du bygge under træning og øvelse vil kun udvikle mere hvis du har nok søvn og hvile. Syv til otte timers søvn er hver nat den mest ideelle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com