Hvad kunne erstattes af Entocort?

04/05/2010 by admin

Entocort er varemærket for budesonid oral. Det er almindeligt anvendt til behandling af Crohns sygdom. Denne betingelse angreb mave foring resulterer i smerter, feber, vægttab og diarré.

Bivirkninger

Entocort giver lindring af symptomerne på Crohns, endnu kan have flere ubehagelige bivirkninger. Almindelige bivirkninger omfatter hovedpine, træthed, svimmelhed, smerter i ryggen og opkastning. Sværhedsgraden af disse bivirkninger varierer med hver patient. Entocort kan udskiftes med en anden coricosteroid, hvis bivirkningerne er for svær.

Kortikosteroid

Entocort er en type af steroid klassificeret som et kortikosteroid. Det virker til at lindre symptomerne på Crohns ved at reducere betændelse i fordøjelseskanalen. Fremstillede kortikosteroider arbejde at forøge glukokortikoider produceret i binyrebarken, der er kroppens naturlige anti-inflammatoriske.

Deltasone

Deltasone er varemærket for prednison oral. Ligesom Entocort er et binyrebarkhormon anvendes til behandling af inflammation hos patienter med Crohns eller gigt. Deltasone kan bruges effektivt som en erstatning for Entocort. Bivirkninger af Deltasone omfatter hovedpine, halsbrand, acne og søvnløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com