Hvordan til at rense kolon & leveren

04/11/2010 by admin

Følelse træt, lider af vage smerter, acne, kvalme, kan oppustethed og almen utilpashed være et tegn på en træg leveren. Er leverens opgave at afgifte den fedt solubles og forvandle dem til vand solubles, der nemt skylles fra kroppen. Det nedbryder også glykogen til glukose og proteiner til energi. Tyktarmen er eliminering rør. Hvis det er påvirket med fecal spørgsmål, der ikke regelmæssigt passere, vil der være forstoppelse, problemer med hud og hår og en oppustet mave. Dr. Oz fra Oprah anbefaler regelmæssig kolon renser og lever rødmen tilbage kroppen til optimal sundhed. Det bør være en beslutning, der er indgået af en person og hans læge.

Instruktioner

• Uddanne dig selv om funktioner både leveren og tyktarmen.

• Overvej din egen personlige sundhed. Hvis du lider af nogen af betingelserne dristigt skitseret af fortalere for leveren flush og kolon renser, kontakte din læge. Det er uklogt at iværksætte procedurer uden at finde ud af, hvis din krop er sundt nok til regime, eller hvis du har angivet.

• Hvis angivet, Følg din læge vejledning om, hvilken af de renser eller flushes vil være mest gavnligt for din særlige krop og symptomer.

• At begynde kolonet rense tage urtete, der vil skylle væk bakterier fra tyktarmen. Du bliver nødt til at genopbygge de gode bakterier, der elimineres samt. Dette bør indgå i den pakke, som du køber. Cleasing processen varer normalt for omkring 10 dage og du vil ikke spise din normale kost i løbet af denne tid. Kolon rense produkter er specifik omkring hvad du kan spise og hvor lang tid til at fortsætte. Vær sikker på din læge er enig i, at dette er den rigtige fremgangsmåde for dig.

• Følge en bestemt diæt for omkring fire dage før den leveren flush begynder. Finde disse oplysninger på pakken instruktioner og følge det nøjagtigt. Begynde flush med masser af æblesaft og en kombination drink, der omfatter specifikke målinger af Epsom salte. Med mellemrum, vil du tage visse drikkevarer og endelig en infusion af grapefrugt og olivenolie. Der vil være diarré og måske gall stone udryddelse. Processen kan gentages efter en uge. Gør dette kun med lægens viden og tilladelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com