Hvilken Type mad hjælper det hjerne tror?

04/12/2010 by admin

Hvilken Type mad hjælper det hjerne tror?

Frugt, korn og korn, grøntsager, bælgfrugter, fisk og mejeriprodukter hjælper hjernen tror bedst. Undgå fødevarer med højere glykæmisk index (G.I.), der rangerer fødevarer efter den hastighed, hvormed de kan forventes at øge blodsukkeret.

Balance

Opretholde en god balance mellem proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. For meget kulhydrater og fedt sinke hjernen.

Proteiner

Æg, mælk, kød og fisk er gode kilder til hjerne venlige protein.

Salater

Grøntsager som kål, majroe, broccoli og blomkål kombineret med bønner, kikærter og andre bælgplanter gøre fremragende salater og kan støtte i hjernefunktion. Gulerødder og kartofler har højere G.I.

Frugter

Frugter med både papirmasse- og saft tage længere tid at blive absorberet og derfor har lavere G.I. niveauer end anstrengt frugtsaft. Derfor spiser de hele orange og nyde et æble i stedet for æblesaft. Spise bær, grapefrugt, æbler, kirsebær, appelsiner, og druer som disse er nærende, alligevel har lav G.I.

Vigtige mineraler

Mørkegrønne grøntsager indeholder jern nødvendige for at transportere ilt til hjernecellerne. Natrium, kalium og calcium er indeholdt i de fleste nødder, frø og grønsager og er væsentlige for tankegang.

Fødevarer for at undgå

Undgå forarbejdede fødevarer og fødevarer med højt G.I. som hvidt brød, sukker, sodavand drikkevarer, sukker overtrukket korn og bløde bananer. Tage mindre stegte fødevarer, margarine og bagte produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com