Hvordan du kan diagnosticere hjertesygdom gennem en øjenundersøgelse

12/03/2013 by admin

Det gamle ordsprog, "øjnene er vinduet til sjælen" kan muligvis indstilles til at læse "øjnene er vinduet til hjertesundhed." Forskere fra Australien og andre medicinske institutioner foreslå at kigge på din eye sundhed kan være i stand til at forudsige risiko eller endda diagnosticere tidlige stadier af hjertesygdomme.

Instruktioner

• Tidsplan aftaler med en øjenlæge hvert år for en øjenundersøgelse eller hvert år, hvis du er diabetiker. Forebygge blindhed USA tyder på, at de fleste voksne har deres øjne tjekket hver 2 til 4 år til at opdage øjensygdomme, der kan øge din risiko for hjertesygdom. Folk, der har diabetes er allerede mere udsatte for udviklingslandene øjensygdom og kræver årlige eftersyn.

• Gennemgå avancerede retinal screening, der kan hjælpe med at diagnosticere hjerte-kar-sygdom. Dr. Tien Yin Wong af University of Melbourne i Australien vandt en research award i 2005 for at vise at undersøge en persons nethinden kan være i stand til at diagnosticere tidlige stadier af hjertesygdomme. Dr. Wong rapporterer, at en beskadiget nethinden og forsnævring af øjets blodkar ofte svarer til forhøjet blodtryk og hjerte skade.

• Har din urin testet sammen med din øjenundersøgelse. En 2009 spørgsmålet om "American Journal af kardiologi" offentliggjort resultaterne at folk, der havde nethinde beskadige kaldet retinopati også havde en højere forekomst af hjertesygdomme. En af de måder, hvorpå forskere bevist dette link er ved at teste deltagernes urin. Dem, der havde øje og hjerte-sygdomme havde et højere niveau af protein i deres urin.

• Lave en aftale med en hjertespecialist, hvis din øjenundersøgelser Vis, at du kan være mere tilbøjelige til at udvikle hjertesygdom. En diagnose af hjertesygdomme kan bekræftes af et hjerte specialist gennem mere omfattende diagnostiske test.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com