Hvordan man får store arme Fast derhjemme

09/20/2016 by admin

Hvordan man får store arme Fast derhjemme

Du kan nemt opbygge din armmuskler i privatlivets fred for dit hjem. Hvis du vedligeholder en workout rutine, vil du kunne udvikle dine arme derhjemme lige så hurtigt som du ville gøre i et fitnesscenter. Arbejder din armmuskler hjælper dig med at udføre daglige opgaver, såsom løft store objekter eller overføre noget, der er en tung fra ét sted til et andet.

Instruktioner

• Træne dine arme ved at udfylde chin-ups. Chin-ups udføres ved at løfte dig selv og ved hjælp af din kropsvægt som modstand. Du placerer dine hænder på chin-up bar og løfte Hagen over baren, mens du holder din krop lige og jævn. Start med så mange chin-ups som du kan mageligt komplet og øge antallet af chin-ups over tid.

• Træne dine arme ved at gøre en lang række push-ups. Start med det grundlæggende militære push. Så prøv at placere dine arme bredere fra hinanden, som du gør en push-up, og derefter placere dine arme tæt sammen og gøre push-up. Hold din krop lige som du udfører push-up og tillader ikke en del af din krop til at komme foran en anden del af kroppen.

• Øvelse med barbells. Bruge som tung en vægt som du er komfortabel med og udføre bicep krøller, triceps krøller, og butterfly krøller.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com