Oplysninger om angst angreb

12/01/2013 by admin

Der er nogle blandt os, der ikke har oplevet angst i en form eller en anden. Uanset om det er før en præsentation, tale offentligt engagement eller en eksamen, kan vi alle vedrører nervøs Sommerfugle relateret til angst. Hvis imidlertid bekymringer og at irritabel følelse forstyrrer dit daglige liv, kan du lider af separationsangst lidelse. Forståelse og håndtering af din angstanfald er to centrale strategier for at genvinde kontrol over dit liv.

Fakta

Når du er i et højtryk eller stressende situation, er det naturligt at føle en følelse af angst. Det er din krops naturlige reaktion på sensing "fare". I moderate mængder, kan har angst hjælpe motivere os til at løse problemer; men hvis din angst er vedholdende og forstyrrer dine aktiviteter eller relationer, er det gået fra normalt, at en lidelse, der kan behandles. Nogle tegn på at du oplever angst omfatter: konstant bekymring, irrationel frygt, (som du måske kender er irrationel, men stadig kan ikke slippe af med), troen på at noget negativt vil opstå, hvis du ikke gør tingene en bestemt måde, at undgå visse dagligdags aktiviteter eller omstændigheder som følge af en ængstelig følelse af de producerer, pludselig "hjertebankende" panik og/eller en følelse af forestående fare og katastrofe.

Symptomer

Angst angreb producere både følelsesmæssige og fysiske symptomer, er meget reelle og kan være invaliderende. Nummer et symptom er en konstant, udtalt følelse af bekymring eller frygt i omstændigheder hvor de fleste mennesker ikke ville føler på samme måde. Yderligere symptomer omfatter følelsesmæssige tegn som irritabilitet, koncentrationsbesvær, følelse af angst, jumpiness, spænding, rastløshed og forventer værst. Da angst aktiveres kroppens "kamp eller flugt" respons, mest syge også erfaring fysiske symptomer som svedeture, åndenød, racing hjerteslag, mave nød, brystsmerter, hyperventilating, hedeture/kulderystelser, tab af kontrol, følelse af distance, overvældende panik og rysten.

Typer af angst

Søger behandling er nøglen til at genvinde kontrol. Der er forskellige typer af angst og dine specifikke behandling vil i vid udstrækning afhænge af dine symptomer og årsagen til din angst. Der er seks store kategorier inden for fællesbetegnelse "angst": de omfatter generaliseret angst (karakteriseret ved kronisk bekymring og vedvarende angst), obsessiv-kompulsiv sygdom (karakteriseret ved ukontrollabel tanker og adfærd, tvangspræget tænkning og tvangshandlinger som gentagen håndvask), panikangst (karakteriseret ved gentagne historie af panikanfald og angst for en anden, ofte ledsaget af agorafobi), fobi (karakteriseret ved en uforklarlige invaliderende angst for bestemte situationer, ting eller aktiviteter), Post-Traumatic Stress Disorder (opstår efter en traumatisk begivenhed, karakteriseret ved flashbacks og mareridt) og Social angst (defineret af en lammende angst for at være flov i det offentlige, ekstrem generthed og undgåelse af sociale situationer).

Søger hjælp

Nogle af de ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv omfatter: vedtage en sund livsstil, få tid til sjov aktiviteter og afslapning hver dag, Omgiv dig med mennesker, der tilbyde følelsesmæssig støtte og bede om hjælp, når du har brug for det. Selv kæmper strategier kan hjælpe mange mennesker til at reducere symptomer, men du kan være nødvendigt at søge professionel hjælp også. Hvis du oplever mange af de fysiske symptomer på angst, start ved at få en check. Det er vigtigt at udelukke en fysisk årsag først og fremmest, da nogle medicinske tilstande kan skabe angst (problemer med skjoldbruskkirtlen, astma og hypoglykæmi) som kan nogle medikamenter. Hvis en medicinsk årsag ikke er roden af problemet, er det næste skridt at finde en terapeut, der er fortrolig med angstlidelser. Din terapeut vil hjælpe dig med at opdage roden af din angst, lidelse, at du lider og den rette behandling.

Behandlingsmuligheder

Din specifikke behandling vil afhænge af sværhedsgraden af din angst og lidelse som du lider type. Fleste af angstlidelser behandles effektivt med medicin, terapi eller en kombination af begge. Adfærdsterapi er opdelt i to vigtigste behandlinger: kognitiv adfærdsterapi (hvor du fokusere på dine tanker til at hjælpe med at identificere dine negative tankemønstre) og eksponering terapi (hvor du konfrontere din frygt frontalt i et kontrolleret miljø, fjerne din frygt over tid). Medicin (såsom anti-depressiva og benzodiazepiner) er effektiv i behandling af angst, men tendens til at være mest succesrige, når det kombineres med nogle terapi for en mere effektiv reduktion i symptomer.

Yderligere behandlingsmuligheder

Nogle ekstra behandlinger dukker op som værende lovende i kombination med terapi og medicin. Motion (30 minutter, tre til fem gange om ugen) kan medvirke til at skabe en betydelig grad af lindring af angst; afspændingsteknikker (som meditation, muskelafslapning, vejrtrækning og visualisering) forbedre en følelse af velvære og reducere angst; biofeedback (bruger sensorer til foranstaltning hjerteslag, vejrtrækning og spændinger i musklerne) hjælper med at identificere og kontrollere din krops reaktion på angst; og hypnose (når en terapeut sætter en patient i en dyb tilstand af afslapning) har været hjælpsom i medvirken patienterne står over for frygt og få et nyt perspektiv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com