Hvordan du kan genbruge plast flasker for børn

05/24/2013 by admin

Hvordan du kan genbruge plast flasker for børn

Lære børn om genbrug giver dem et forspring til at være miljøbevidste. Hvis du fokuserer din genanvendelse lektion på plastflasker, bliver børn mere bevidste, af hvor mange flasker, de bruger i en dag og hvor flasker ender, når de er færdig med at bruge dem. Børn kan hjælpe med at holde planeten grøn ved at vedtage miljøvenlige metoder, som de bærer ind i voksenalderen.

Instruktioner

• Uddanne dit barn om, hvad det betyder at genbruge noget. Genbrug er processen med at tage brugt materialer og gøre dem til noget der kan bruges igen. For eksempel, kan plast flasker, der genbruges ikke komme tilbage som flasker, men snarere som plast dele til maskiner. Genbrug er en måde for producenter til at skære ned på originale materialer, som kan være ødsel.

• Sæt op 2 trash siloer i dit hjem eller skole klasseværelse. En papirkurven er for regelmæssige skrald - elementer, der ikke kan genbruges. Den anden papirkurven er til plastflasker. Gøre den genanvende bin skiller sig ud fra papirkurven bin ved mærkning med genanvendelse emblem, et kæmpe billede af flasker eller blot ved hjælp af en i en anden farve, såsom lyse blå. Du kan endda oprette et tegn, der siger "plastflasker går her."

• Vis børnene trinene til genanvendelse af plastflasker. Plastflasker må være helt tomt, før de kan blive smidt i papirkurven. En plastflaske, der stadig indeholder et par slurke af sodavand eller saft kan forurene papirkurven og gøre elementerne i ikke-genanvendelige. Undervise børnene til at udviske deres plastik flasker med vand, og lad dem tørre, før kaste dem ind i den genanvende bin.

• Lære børnene om at identificere forskellige typer af plastflasker. Nedenunder den plastflaske er et tal, der lader forbrugerne ved, hvorvidt produktet er genanvendeligt. disse numre kaldes harpiksen identifikationskoder. Du skal finde ud af fra din county genbrugsprogram hvilke typer af plast kan genbruges i dit område. Ikke alle genvindingsanlæg indsamle enhver form for plast.

• Instruere børn at kaste deres plast, rene, genbrugelige flasker i papirkurven. Når bin fylder til toppen er det tid til at tømme det ind i genanvende dumpster i kvarteret eller i skolen. For at gøre en aktivitet ud af det, har børn holde styr på hvor mange flasker de genbrug i en uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com