Hvad at spise med en knap fodring rør

09/18/2016 by admin

Hvad at spise med en knap fodring rør

Patienter på en knap fodring rør (G-tube) kræver enten samlet eller supplerende ernæringsmæssig støtte. Samlede ernæringsmæssige støtte mandater en kost bestående udelukkende af næringsstoffer leveret af enteral formler, der henviser til, at supplerende ernæringsmæssig støtte gør det muligt for patienten at indtage fast føde foruden enteral formlen. Patientens læge og et hospital diætist fastslå patientens solid og supplerende indtagelse.

Diætist konsultation

Efter at have en påfyldningsrør indsat, og før udledning fra hospitalet, vil patienten blive undersøgt af en diætist, der vil bruge patientens højde og vægt til at bestemme body mass index eller BMI. BMI tal er kombineret med en seks-måneders tally af vægttab på grund af sygdom at nå frem til nogle underernæring. Det er på denne resulterende underernæring antallet at diætist kan bestemme en plejeplan for patienten.

Appetit og spise gange

At gøre solid fødevarer mere tiltrækkende er nødvendig for at spørge rør-fed patienter til at spise. Hvis patientens appetit tillader det, er det bedst at spise små måltider og sunde snacks flere gange om dagen. Fordi det er bedst ikke at tvinge patienter til at spise solid råd fødevarer, diætister, hengive de næringsrige fødevarer, som de når de har en god appetit.

Typer af fødevarer

Næringsrig, high-vitamin og mineral-tætte fødevarer med et højt kalorie indhold anbefales til dem, der er i stand til at spise på G-rør. Non-rødt kød fødevarer er anbefalet for kilder til protein. Fisk, fjerkræ og mejeriprodukter elementer er foretrukne erstatninger for rødt kød. Ost og kiks, muffins og buddinger er alle fremragende højt kalorieindhold, højt proteinindhold snacks. Ekstra kvalitet fast føde omfatter yoghurt, milkshakes, flødeost og jordnøddesmør. Mens disse er alle gode valg, arbejder G-rør patienter generelt tæt sammen med deres læge eller diætist på deres detaljerne for en sund kost.

Blandet fødevarer

Lid blandet fast føde over enteral formler er blevet populære for mange der kræver total ernæringsmæssig støtte samt. Bortset fra den tilknyttede omkostninger problem under nogle omstændigheder, vælger fast føde over enteral formler er blevet populære baseret på patienter evne til at "smage" de fødevarer, de har været trang.

Bekymringer

En bekymring om blandet fødevarer i modsætning til kosttilskud er at blended fødevarer ikke indeholder alle de næringsstoffer, som kroppen kræver. Formler, på den anden side omfatter disse næringsstoffer som kosttilskud.

En anden bekymring er mad tilstopning G-rør. Efter blanding af fast føde, skal de køre gennem en si til at forhindre enhver tilstopning der kunne resultere i den komplicerede opgave at erstatte røret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com