Er Diet Patches Safe?

02/22/2010 by admin

Kost patches er vægttab produkter beregnet til at hjælpe dig med at forbrænde kalorier ved at overføre planteingredienser ind i din krop. Nogle eksempler kan du finde på markedet er Pink kost Patch og Jen Fe fedt tab Patch. Hvis du overvejer at bruge disse kost patches, vil du forskning deres sikkerhed.

Brug

Retninger for forskellige mærker af kost patches er stort set den samme: placere et nyt plaster på et rent og tørt område af din hud hver dag. Du bære hver patch kontinuerligt 24 timer før du skifter til en ny patch. De fleste mærker sælger 30-dages levering af kost patches og koste omkring $20 til $50. Mange mennesker sted patch på de øvre dele af deres arme eller på deres kalve. Mange kost patches er vandtæt, så du kan forlade dem på i brusebad. Kost patch ingredienser omfatter grøn te ekstrakt, fucus vesiculosus, hørfrøolie og guarana.

Fordringer

Producenterne siger, naturlægemidler vægttab ingredienser vil blive frigivet gradvist ind i din krop for at forlænge virkningerne af programrettelsen. Plastrene er beregnet til at øge dit stofskifte og øge din energi niveauer. De er også siges at undertrykke appetitten, så at du spiser mindre. Ingen af disse påstande er blevet underbygget af Food and Drug Administration.

Retssager

Der har været mange retssager der involverer vægttab patches, herunder en 2004 sag, der involverede Federal Trade Commission. FTC sagsøgt en kost patch producent, Transdermal produkter, for at gøre angiveligt falske påstande om effektiviteten af dens vægt tab patch og sælge patch med påstande som "godkendt af FDA" og "smelter væk fedt." Transdermal produkter blev forbudt fra sælger kost patches i August 2007, og blev beordret til at betale $180.000 i erstatning. For at beskytte dig selv, skal du forskning de påstande fremsat af producenter af vægttab patches før anvendelsen.

Bivirkninger af Fucus Vesiculosus

Fucus vesiculosus er en type af brunalger og de mest almindelige ingrediens i kosten patches. Fucus vesiculosus indeholder jod, som kan forårsage uregelmæssigheder i thyroidea funktion. Maveonde og en overaktiv spytkirtel er også forhold, der kan udvikle sig fra eksponering.

Andre sikkerhedsproblemer

Andre bivirkninger fra kost patches omfatter kvalme, nervøsitet, hjertebanken, mavesmerter, øget vandladning og hovedpine. Brugere kan også udvikle hudirritationer på webstedet af kost patch. Fjerne programrettelsen, hvis du bemærker hævelse, rødme eller det begynder at klø.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com