Sådan fastslås en Baby forfaldsdato

10/02/2016 by admin

Bestemmelse af en baby forfaldsdato er som regel bare et spørgsmål om simpel beregning. En uregelmæssig menstruationscyklus eller andre faktorer kan gøre det vanskeligere, selv om. Prænatal pårørende har brug for en nøjagtig forfaldsdato for test, men babyer kommer når de vil, med kun 5% bliver født på deres forfaldsdatoer.

Instruktioner

• Tælle 40 uger forbi den første dag i din tidligere menstruations cyklus. Det er den enkleste metode, og den ene læger brug. De fleste online graviditet forfaldsdato regnemaskiner bruger denne metode, også.

• Tælle 38 uger fra den dato du ægløsning hvis dine menstruationscyklusser er uregelmæssig. Ægløsningen sker ca. 14 dage før en periode er forfalden, så kvinder med en længere cyklus ikke altid ægløsning to uger efter deres periode. Nogle kvinder føler sig en fysisk fornemmelse fra ægløsning. Du kan også bruge en ægløsning prædiktor, hvis du forsøger at blive gravide.

• Bede om en ultralyd til dato graviditeten ved at besøge din fødselslæge. En ultralyds wand er placeret på din mave. Operatør-Klik på hver side af den voksende fosterhinden til at måle og kan dato en graviditet meget tidligt, så kan bestemme barns forfaldsdato.

• Beregne 38 uger og tre dage forbi datoen for samleje. Denne metode fungerer godt, når du ikke har sex meget ofte. 38 uger er drægtighedsperioden efter undfangelsen og de tre dage er en pude. Sædceller kan leve i kroppen i op til 72 timer, og det tager flere timer at svømme fra livmoderhalsen til ægget.

Tips & advarsler

  • Husk på, at mens USA graviditeter gennemsnit 39 uger, dette tal omfatter induktioner og elektive Cesareans. Babyer, der ikke er induceret eller for tidligt fjernet fra livmoderen har tendens til at gestate i gennemsnit 41 1/2 uger.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com