Kost for nyresygdomme

01/06/2014 by admin

Nyrerne opretholde kroppens vandforsyning, fjerne affald og holde kemikalier i balance. Nyresygdom og nyresvigt kan være forårsaget af eksponering for toksiner, narkotika, opløsningsmidler, kemoterapi og tungmetaller, bare for at nævne nogle få. Ødem er et fælles symptom på nyre problemer. Dette opstår, når nyrerne ikke er i stand til at udskille salt og den resulterende væske fremmer hævelse i kroppen. Men der er en specifik kost, du kan gå på at skylle ud toksiner og helbrede nyrerne. Optage disse forslag i din kost for at yde støtte til skrantende nyrerne.

Protein

Kost baseret på et højt forbrug af animalsk protein kan resultere i Uræmi. Uræmi er karakteriseret som havende for meget affald og urinstof i blodet på grund af mangelfuld nyrefunktion. Symptomer omfatter kvalme, opkastning, svaghed og hovedpine. Forhindre denne sygdom ved at undgå kød og fjerkræ. I stedet Spis bønner, sojaprodukter, fisk, linser og fuldkorn. Der er mange kød alternativer på markedet, såsom tofu, tempeh og Zeiten. Eksperimentere med dem du kan lide at gøre lækre måltider.

Kalium

Skrantende nyrerne har svært ved at fjerne alle salt og kalium i kroppen indtager. Virkninger af høje kalium niveauer omfatter kvalme, langsom puls, følelsesløshed og endda døden. Giv nyrerne en pause ved at fjerne alle salt fra din kost. Afstå fra at spise stegt mad, raffinerede kulhydrater, forarbejdede fødevarer og høj-natrium supper. Læse etiketter for at få oplysninger om kalium niveauer. Undgå fødevarer med kalium som røget fisk, kakao, æg, Swiss chard, roer greens, te og rabarber.

Arginin

Ifølge forskere på Tokyo Universitet Ichihara Hospital i Chiba, Japan, givet patienter med nedsat nyrefunktion arginin viste forbedring i deres nyrerne evne til at bevare vand og natrium niveauer og filtrere affald. Fødevarer med arginin omfatter frø, bælgfrugter, sojabønner og hvidløg.

Andre fødevarer

Spise så mange rå grøntsager og frugter, som du kan for at skylle ud dit system og give din krop med gavnlige antioxidanter. Asparges, selleri, papaya, brøndkarse, kartofler og persille hjælpe nyrefunktion. Vandmelon er yderst effektiv, når udrensning nyrer og krop. Sørg for at spise vandmelon af sig selv, så det hurtigt passerer gennem systemet og ikke ophold for at indsamle toksiner. Juice faster er også nyttige for at få de næringsstoffer, du har brug for og give dine nyrer en pause.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com