Hvor hen til manuelt ophæve handicappede

01/08/2014 by admin

Hvor hen til manuelt ophæve handicappede

Manuelt løfte en person med et handicap er en færdighed, der kræver uddannelse og praksis. Der findes flere almindelige metoder til manuel elevatorer. Hvis det er muligt, observere en lift, der udføres før du forsøger en selv. Korrekt teknik er vigtigt at undgå at skade både løfteren og liftee.

Instruktioner

• Tjekke området og fjerne eventuelle forhindringer, der kan rejse dig under elevatoren. Sikre, at liftee sidder lige ved siden af det område, som han er ved at blive løftet. Henvende sig til liftee og lad ham vide, at du vil hjælpe ham i en manuel lift. Afgøre, hvilken type lift er påkrævet. Fælles elevatorerne omfatter en one-person lift: normalt for personer under 50 pund; to-personers top og bund lifte og to-personers side til side lifte.

• For en one-person lift fra en kørestol til en anden overflade, stå ved siden af personen i kørestolen. Bøj knæene, at ryggen forbliver lige. Sætte din dominerende hånd omkring de liftee tilbage, holder ham sikkert under armen. Scoop din anden arm under liftee's knæ, holder ham sikkert på låret. Tælle til tre til at forberede liftee og stå op. Flyt dine fødder i stedet for at vride din krop for at angive liftee på en anden overflade.

• For en to-personers top og bund lift, du skal bruge en second lifter. Den højere eller stærkere person står ved siden af personen i en kørestol. Den kortere løfteren står på fødderne, som står over for de andre løfter. Personen på toppen knus liftee bagfra, fatte håndled af liftee, hvis armene krydses over brystet. Løfteren på bunden vil bøje knæ og tag fat i liftee af hans lår, og sørg for at bære vægten på hendes underarme snarere end hendes håndled. Tæller til tre og flytte liftee i én glidende bevægelser fra én overflade til næste.

• For en to-personers side til side lift, hver løfter bør være den samme størrelse og styrke. Stå til den ene side af person i kørestol. Bøj knæene og lægge en arm rundt på bagsiden af liftee og en arm under låret. De andre løfter vedtager den samme holdning. Sikre du har et godt greb på toppen. Hvis ikke, en alternativ greb for en liftee, der er stærk i er overkroppen at forstå ham ved toppen af armen ikke rundt på bagsiden. Koordinere elevatoren ved at tælle til tre og løfte glat fra en overflade til en anden.

Tips & advarsler

  • Nogle typer af elevatorer arbejde bedre i forskellige situationer. For at overføre fra en kørestol til en pool dæk, har side til side-lift fordele. Til overførsel fra en flad overflade til en anden, ofte øverst og nederst løft virker bedre.
  • Lyt til personen, hvis han er i stand til at fortælle dig, hvilke løfte for at bruge.
  • Aldrig løfte en person med et handicap ved en arm eller et ben, som du kunne bryde en knogle eller splitte en joint. Sørg altid for at løfte personen af en stærk område af kroppen, at holde personen sikre under overførsel.
  • Personer over 100 pounds kræver en mekanisk lift. Forsøg på at løfte dem manuelt kan resultere i skade.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com