Hvordan man ansøger om Illinois Medicaid

02/12/2010 by admin

Hvordan man ansøger om Illinois Medicaid

Illinois Department af sundhedsydelser og familie tjenester administrerer Medicaid-programmerne. Ansøgere, der er blinde, handicappede, 65 eller ældre, under alder 19 eller gravid er generelt kvalificerede til lægehjælp. Enkeltpersoner skal også opfylde finansielle betingelser for støtteberettigelse. For eksempel kan gravide kvinder søger moms og baby medicaid bistand med en familie størrelse på tre, ikke gøre mere end $3,053 månedligt.

Instruktioner

• Find de nærmeste afdeling af Human Services (DHS) i Illinois. Du kan hente et program på det nærmeste DHS facilitet eller downloade og udskrive en ansøgning fra deres hjemmeside. For at finde et kontor i nærheden af dig brug office locator søgeværktøj placeret nederst på websiden eller ring DHS på (800) 843-6154. (Se referencer til den nøjagtige websted).

• Udfylde din ansøgning, underskrive den og returnere den til den nærmeste DHS. Programmer kan faxes tilbage, sendt i eller hånd leveres.

• Gå til din samtale. Du vil blive bedt om at komme ind til en samtale. Bringe dokumentation som legitimation, bevis for bopæl, bevis for indkomst og bevis på CPR-numre for dem noteret på ansøgningen. Dem, der fysisk ikke kan gøre det i interviewet kan planlægge et interview over telefonen.

• Modtage besked via mail bestemme din berettigelse. Hvis du er berettiget omfatter din meddelelse også den dato, din dækning begynder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com