Hvad er behandlingerne af humør svinger?

01/31/2014 by admin

Alle oplever periodisk forskydninger i stemninger. Dog, kroniske humørsvingninger--i som en person ofte springer mellem perioder med lykke og sorg--er generelt tilskrives en mental sundhed lidelse. Flere betingelser såsom depression og bipolar lidelse kan forårsage humørsvingninger. Men heldigvis er der måder at behandle betingelsen og bevare et positivt livssyn.

Receptpligtig medicin

Behandling for humørsvingninger kan omfatte receptpligtig medicin designet til at behandle en underliggende psykiske tilstand. Før ordination af medicin, vil læge vurdere din tilstand og afgøre, om medicinsk behandling er nødvendig. Lægemidler, der anvendes til at styre stemninger gynger omfatter antidepressiva og anti-angst medicin.

Fysisk aktivitet

Som medicin, kan regelmæssig motion forbedre dit humør og stoppe (eller betydeligt mindske) humørsvingninger. Igen, hjernen kemikalier spiller en rolle i stemninger. En ubalance i disse kemikalier kan udløse depression, angst, og bipolar lidelse. Hvis du foretrækker at behandle humørsvingninger naturligt-- eller uden medicin--begynde en regelmæssig motion rutine og træne i 30 til 60 minutter om dagen. Motion frigiver dopamin og serotonin, og ideelt træning kan omfatte gåture, løb, aerobics og yoga.

Søge professionel hjælp

Afhængigt af sværhedsgraden af din humørsvingninger, kan du overveje at tale med en professionel rådgiver. Flere faktorer bidrager til humørsvingninger, og en professionel kan hjælpe dig med at identificere situationer (fortid og nutid) at bringer på en episode. Desuden, hvis en underliggende psykiske problem udløser hyppige humørsvingninger, en læge kan vurdere og diagnosticere betingelsen og derefter anbefale behandling. Og ved hjælp af terapi, vil du lære at håndtere hverdagens problemer og udvikle et positivt livssyn.

Naturlige kosttilskud

Som motion, kan kosttilskud naturligvis afbalancere stemninger og reducere humørsvingninger. Disse omfatter naturlige kosttilskud som Sam-E, St. John's Wort og omega-3, som effektivt balance i hjernen kemikalier der påvirker fornøjelse--dopamin og serotonin. Tal med din læge før du tager kosttilskud.

Alkohol og stoffer

Alkohol er en depressivt, ulovlige stoffer er stimulanser. Hvis du har en historie af humørsvingninger, misbruger alkohol og stoffer kan udløse humørsvingninger og depression, og forværre et eksisterende angreb. Begræns dit indtag af alkohol (ikke mere end én drikkevarer om dagen), eller undgå alkohol helt at stoppe humørsvingninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com