Hvordan man kan forbedre øje syne motion

04/21/2014 by admin

Hvordan man kan forbedre øje syne motion

Efter at blive utilfredse med sin afhængighed af korrigerende briller, satte Dr. William Horatio Bates sig for at finde sin egen vej til at forbedre vision. Det kontroversielle resultat var den Bates metode, som er enkle øvelser man kan udføre på en daglig basis for at træne og styrke øjet, ligesom alle andre muskler i kroppen.

Instruktioner

• Forestil dig en bold et par fødder foran dig. Fokus på objektet og forestille sig det bevæger sig væk fra dig, bliver mindre, efterhånden som det bevæger sig mod horisonten. Se det en mile i fjerne, og derefter langsomt komme tættere indtil det er direkte foran dig igen. Gør denne øvelse 12 gange, to gange om dagen.

• Vælg en farve, og hele dagen være klar over det og fokusere på det, hver gang det krydser din vej. Vælge en anden farve hver dag og gentage øvelsen.

• Placer begge håndflader forsigtigt over dine øjne uden pressionsmiddel. Forestil dig samlede sorthed og give dine øjne til at slappe helt af. Hold dine øjne er dækket i 10 minutter, to gange om dagen.

• Svinge din krop frem og tilbage flytte din vægt fra venstre til højre fod og fokusere på et objekt omkring 10 fod væk, blinker med hver swing. En gang om dagen, svaje frem og tilbage 100 gange.

• Afhente en golfbold, baseball eller nogle andre små objektet og holde den foran dit ansigt på spidsen af næsen. Fastholde fokus på dette objekt og langsomt udbygge din arm fuldt udad. Hold til en anden og bringe objekt tæt på dit ansigt, ligesom en basun. Udføre denne øvelse 10 gange, to gange om dagen.

Tips & advarsler

  • De vigtigste er at opretholde en streng fokus og koncentration i hver øvelse.
  • Der er ingen garanti for disse øvelser vil drastisk forbedre dit syn, men de vil bidrage til at styrke dine øjne og din evne til at fokusere på objekter på forskellige afstande.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com