Hvordan du spiser fødevarer, at bekæmpe influenza

04/30/2014 by admin

Hvordan du spiser fødevarer, at bekæmpe influenza

Under kolde og influenza sæsonen ved de fleste mennesker, at forebygge influenza ved at vaske hænder hyppigt, bruge hånd sanitizer og undgå kontakt med mennesker, der er syg. Selv om disse forholdsregler er effektive til at forebygge sygdom, såsom influenza, er det også vigtigt at tilføje korrekt ernæring til din arsenal af forsvar. I virkeligheden er der flere fødevarer, som har vist sig at styrke dit immunforsvar og forebygge influenza.

Instruktioner

• Spise en kost af farverige frugter og grøntsager til forebyggelse af influenza. Farvestrålende fødevarer indeholder høje niveauer af antioxidanter som C-Vitamin og Beta-caroten. Nogle foreslog fødevarer at medtage i din kost er gulerødder, søde kartofler, spinat og mørke blade salat.

• Tilføj flere hvidløg til din kost til at stimulere hvide blodlegemer og forebygge influenza. Du kan også tage hvidløg kosttilskud, hvis du ikke kan lide at spise hvidløg, selv.

• Drikke fire spiseskefulde citronsaft pr. dag at opretholde ordentlig PH-niveau i kroppen. Dette giver sunde bakterier at trives og bekæmpe infektion og forebyggelse af influenza.

• Spis mere yoghurt, helst slags med probiotika i dem. Målet for to portioner af levende kultur yoghurt pr. dag. Ikke alene vil det styrke fordøjelsessystemet, men det også styrker immunforsvaret og hjælper med at forebygge influenza.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com