Hvordan man kan udvikle en Plan for MRSA

10/15/2013 by admin

Hvordan man kan udvikle en Plan for MRSA

Methicillin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en Kim, der er udviklet en resistens over for almindeligt anvendte antibiotika. MRSA kan forårsage alvorlige infektioner i huden, sår, blodbanen, lungerne eller urinvejene. Selvom mange mennesker med MRSA-infektioner er ikke i fare, dør nogle fra deres uhelbredelige infektioner. Hospitaler, klinikker, plejehjem og andre sundhedspleje Centre har brug for streng infektion kontrolprocedurer at holde MRSA og andre bakterier, der er resistente over for antibiotika i skak.

Instruktioner

• Indsamle data om din mulighed for at bestemme arten og omfanget af problemet. Undersøge hvilken procentdel af patienter inddrive fra kirurgi blive smittet og de sandsynlige steder af infektionen. Finde ud af, at infektion sats i afdelinger, som intensiv afdeling hvor mange patienter har katetre og fodring rør. Undersøge data fra ambulante enheder. Rapport om MRSA smitte er primært en lokaliseret problemet i visse områder eller spredning i hele anlægget.

• Bruge din facilitet infektion kontroludvalget hvis der er én. Hvis ikke, organisere en lille, repræsentative udvalg til at undersøge de data du samlet. Sikre, at gruppen har en repræsentant fra områder med højere smittespredningen og at hvert niveau af personale involveret i patientbehandlingen, fra læger til sygeplejersker hjælpere, er repræsenteret. Forelægge Udvalget data om infektion kontrolprocedurer på andre institutioner som jeres, føderale regering anbefalinger og state department sundhedsregulativ og offentliggjorte undersøgelser fremhæver problemer og løsningsforslag.

• Udvikle en plan, der behandler problemerne i dit anlæg. Da planen kan være bedre end dens gennemførelse, søge godkendelse for din plan og gennemførelsen skridt fra relevante administratorer, afdelingsledere og nøglemedarbejdere hvis ligegyldighed eller modstand kan afspore din indsats.

Centers for Disease Control og forebyggelse stater at fire parallelle strategier er nødvendige for et effektivt program. De anbefaler "infektionsforebyggelse, nøjagtig og rettidig diagnosticering og behandling, fornuftig brug af antimikrobielle stoffer og forebyggelse af overførsel."

• Forberede de fysiske anlæg for planens gennemførelse. Da ordentlig, hyppig håndvask er rapporteret som en mest effektive måde at forebygge spredning af infektioner på hospitaler og plejeinstitutioner, lægge dræn eller antimikrobiel agent dispensere bekvemme steder for personale og besøgende brug.

• Tidsplan uddannelse sessioner og opfølgning for at sikre overholdelse. Gøre alle opmærksom på deres rolle og den samlede indsats. Opsøge en mester, bredt respekteret ansatte, der kan forklare betydningen af kontrollerende MSRA og andre vanskelige at behandle infektioner. Tilskynde de tilpasninger, der kræves af din plan.

Spore smittespredningen og offentliggøre dem for at forhindre tidligere, uønskede vaner fra at vende tilbage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com