Vurdering teknikker i familie rådgivning

07/20/2013 by admin

Vurdering teknikker i familie rådgivning

Når familier oplever en betydelig mængde af uro, at det begynder at påvirke deres relationer med hinanden, rådgivning er en effektiv løsning. Rådgivere arbejder med familiemedlemmer enkeltvis eller sammen at komme til bunds i problemet og komme med en løsning som alle kan leve med. Vurdering af behandlingen succes involverer en række teknikker.

Test

Det første skridt til at vurdere behandling effektivitet test. Kunderne er generelt testet under hele behandlingen at se hvor langt de er kommet og at se, om deres behov har ændret. Testning for patienter kommer i mange former. Alle prøverne er designet til at bestemme graden af emotionel funktion klienten opererer med. En måde at teste denne funktion er at spørge hvert familiemedlem til at lave en liste over vigtige familie begivenheder i de sidste par måneder og bestemme, hvordan disse begivenheder ændret deres liv i en positiv eller negativ måde. En anden test er at spørge hver enkelt klient til rollespil seneste familie skænderier for at få en læsning på hvad klientens indre dialog var under stressende situationer. Med andre ord, var deres indre motivation positiv mod selv eller negativ? En sidste test familien er at anmode om, at hvert medlem bringe i billeder, de har taget i løbet af ugen af andre familiemedlemmer. Rådgivere kan udforske billeder med familien og diskutere hvem der er der, der mangler. og holdninger og opfattelser i billeder.

Adfærdsmæssige vurdering

En anden måde at vurdere effektiviteten af familie rådgivning er at holde styr på adfærd, der er uønskede i familien og sikre, at antallet af negative adfærd er faldet og positiv adfærd er steget. For eksempel, hvis en negativ adfærd kæmper foran børnene, rådgiver eller familien, via rådgiver instruktion, skal holde styr på hyppigheden af disse kampe. Over tid, med den rette behandling, skal frekvensen falde. Som de negative adfærd falde, kan counselors vurdere, til familie behandling er konstruktiv. Hvis en positiv adfærd for børn bestået test kvaliteter, kan prøveresultater registreres og gennemgået for at se, om de forbedrer over tid. Stigningen i karakterer eller positive adfærd er en bestemmelse, at familien behandlingen er vellykket. Positive og negative adfærd skal vurderes i første omgang i begyndelsen af behandlingen for fremtidige vurdering at være hjælpsom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com