Ulemper ved brint

07/29/2013 by admin

Ulemper ved brint

På sit nuværende udviklingstrin ulemperne ved hjælp af en brint brændstof kilde opvejer fordelene og det er ikke omkostningseffektivt. Som teknologien er skrider frem, adressering disse ulemper påkrævet for at give et brændstof mulighed, der er renere end nuværende kulstof-baserede muligheder. Indtil indså, er løftet om brint også tiltrækkende at give slip på videnskaben.

Energitab

Energiomkostningerne for at samle brint er højere end energi produktionen af brint samledes. Mens forventes når vedrørende Energikonvertering, er forskellen mellem de to niveauer for energi stadig for højt til at gøre dette til en farbar vej. Forskere undersøger anvendelsen af geotermisk energi såvel som andre vedvarende energikilder for at bremse denne tab af energi, og hvis perfektioneret så dette kunne bidrage til at gøre denne energitab acceptabelt. Værdien af disse vedvarende energikilder er, at energi er meget billigere end det fra ikke-vedvarende energikilder. Dette omkostningsreduktion hjælper med at reducere betydningen af øget energi koste for at samle brinten.

Omkostningseffektivitet

Nuværende brint prototyper er ude af stand til at producere nok energi til at opretholde en bil motor længe nok til at være levedygtige. Mens disse prototyper bliver bedre, bliver de nødt til at være i stand til at opretholde energi så længe fem gange deres nuværende grænse eller producere fem gange mere energi. Dette er primært en forbruger problem. Folk er villige til at genopfylde en brint celle fem gange så ofte som de ønsker deres Gastanke, mens betaler det samme eller mere for hver enkelt tur til stationen.

Eksplosive Hazard

Brint er meget brændbart og farlige hvis gemt uforsigtigt; men opbevaring teknikker såsom brintbrændselsceller er faktisk sikrere end benzin opbevaring. Den reelle ulempe er, at forbrugerne er generelt uvidende om dette faktum. Uddanne folk om brint sikkerhed brug er nødvendig for at overvinde denne ulempe men det betyder også at sikre sikker opbevaring og brug af brint er afgørende for forbrugernes tillid.

Dyre konvertering

Biler design omfatter ikke brugen af hydrogen-brændselsceller. Konvertering af biler er dyre, som køber brændselsceller. Fra et forbrugersynspunkt, skal fordele ved at skifte til brint opveje udgiften. Ulempen er, at fra en økonomisk synsvinkel denne sag er umuligt, indtil videnskaben er i stand til at overvinde omkostningen. At bevise et langsigtede omkostninger fald kunne skubbe forbrugerne i denne indstilling når du køber nye biler; teknologien skulle fald i produktionsomkostningerne betydeligt før dette kunne være en realistisk mulighed for biler i service.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com