Hvordan kan jeg få hjælp tilmelding til Medicaid i Florida?

12/25/2012 by admin

Hvordan kan jeg få hjælp tilmelding til Medicaid i Florida?

Medicaid er en stat og føderale regering program, der giver dækning af lægehjælp til lavindkomstlande borgere i USA. I staten Florida bestemmes Medicaid støtteberettigelse enten afdeling for børn og familier eller Social Security Administration.

Medicaid-programmer og bistand er tilgængelig gennem flere forskellige kilder i staten Florida.

Instruktioner

• Udfyld den indledende ansøgning om hjælp online på webstedet adgang Florida. Adgang til Florida hjemmeside er linket staten regering for alle offentlige støtte programmer.

Gå gennem processen med ansøger om medicaid på dette websted for at sætte din ansøgning ind i systemet.

• Ring adgang Florida oplysninger linje på 1-866-76ACCESS eller 1-866-762-2237. Adgang til Florida oplysninger linje drives af DCF og vil sætte dig i kontakt med en officiel callcenter for Florida Medicaid. Følg vejledningen på de automatiserede system, indtil du er i stand til at finde den hjælp du har brug for. Automatiseret call-system er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Hvis du ikke får den hjælp, du har brug for gennem den automatiseret system, kalder den hidkalde center under regelmæssige kontortid mandag-fredag, du vil være i stand til at tale med en live call center repræsentant, som bør være i stand til at yde hjælp til Medicaid-programmet.

• Find din lokale afdeling for børn og familier office ved at besøge webstedet DCF og at vælge linket for at placere et kontor i nærheden af dig. Rul gennem listen af amter på venstre side af skærmen og vælg det amt, hvor du bor til at modtage adressen på DCF office tættest på dig.

Der vil være personale på stedet i disse kontorer, der kan hjælpe dig med at indgive din ansøgning, selvom du skal ringe til kontoret før du ankommer, hvis du skal planlægge en aftale.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com