Forskelle mellem stål-Cut havregryn & regelmæssige vanilie

11/19/2012 by admin

Forskelle mellem stål-Cut havregryn & regelmæssige vanilie

Selv om nogle måske tror, at alle havre blev skabt lige, findes et dybere eksamen i de forskellige sorter i butikshylderne i dag kan hjælpe os gøre en klogere valg, og således hjælpe os med at forbedre vores sundhed. Selvom havre i alle havregryn kommer fra den samme fuldkorn havre, kan den måde de skæres og forarbejdes gøre en stor forskel.

Stål-Cut havre vs regelmæssige vanilie: udseende

Stål-cut havre er den hel havre (gryn), der er blevet skåret. De ligner de piller ofte givet til hamstere. De er robuste, rå og ligner intet den instant version. På den anden side ligner regelmæssigt (valsede) havre tynde, store flager. Når kogte, stål-cut havre ligne vilde ris og valset havre ligne babymad.

Stål-Cut havre vs regelmæssige vanilie: behandling af tid

Begge typer af havre er blevet beskåret. Forskellen ligger i mængden af behandling de udholde. Stål-cut havre tilbage rå, mens valset havre er presses gennem valser og dampet.

Tekstur og smag

Fordi stål-cut havre er rå, de er chewier når kogt og har en særskilt nøddeagtig smag. På den anden side er valset havre forkogt, hvilket giver dem en grødet konsistens, svarer til babymad. Rullet havre mangler nøddeagtig smag af stål-cut, og smagen er ret fad.

Næringsværdi

Selv om stål-cut havre indeholder flere vitaminer og mineral mens rå, skal de stadig koges inden konsum, rendering begge havre med den samme ernæringsmæssige værdi. De væsentligste forskelle mellem havre er tekstur og tilberedningstid. Ernæring Fakta er stort set identiske. Dog tilbyder disse havre mere næringsværdi end den instant version. Så hvis ernæring er, hvad du leder efter, styre væk fra instant vanilie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com