Hvorfor bære Dental Bands i stedet for seler?

02/22/2010 by admin

Hvorfor bære Dental Bands i stedet for seler?

Orthofill dental bands er et alternativ til kosmetiske seler. De er lavet af elastisk polymer og indeholder ikke latex. Disse bands er den første professionelle alternativ metode til at lukke kløften tænder, ved at lægge pres på tandkødet og forårsager dental buen til kontrakt. Visse patienter kan finde dem billigere og mere tid-effektive metode til fastsættelse af en enkel kosmetiske fejl.

Tidsramme

Dental bands er en kortsigtet løsning til huller i tænderne. Folk bære ofte seler i op til to år, men en patient behøver kun bære dental bands for højst 60 dage før de fleste tand huller lukkes permanent. Dental bands bør også, kun bæres, når de er mindre indgribende og synlige om natten. Hvis du er flov over udseendet af metal beslag og bands, eller hvis du har brug at lukke din hul i en fart, er dental bands et godt alternativ.

Funktioner

Dental bands kan anvendes i hjemmet. Travle mennesker vil finde dem praktisk fordi de ikke kræver ture til specialtandlæge. Seler kræver ofte metal ledningerne, hovedbeklædning og elastikker, hvilket betyder, at du bliver nødt til at foretage hyppige dental udnævnelser. Dental bands er disponible og koster mindre end $75 per kasse med 100 bands, så de er en god mulighed for dem, der ser deres budgetter.

Historie

Båndene blev udviklet kun til at lukke huller i tænderne, omtales som diastema. Hvis du har et hul mellem dine fortænder, men andre tænder er lige så er dental bands en hurtig og billig måde at løse det specifikke problem, fordi de anvender gradvise pres kun til visse tænder. Men hvis du har skæve eller fine tænder, du skal bruge seler til at løse dem problemet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com