Sådan gør din egen naturlige edderkop vene behandling

02/26/2010 by admin

Sådan gør din egen naturlige edderkop vene behandling

Karsprængninger er grimme, især hvis du har dem på dit ansigt. Du kan reducere udseendet af karsprængninger uden at ty til kirurgi. Blomster og blade af den morgenfrue plante, også kendt som calendula, har vist sig for at være nyttigt at reducere forekomsten af karsprængninger. Laver disse enkle opskrifter derhjemme og bruge dem ofte for de bedste resultater.

Instruktioner

• FÅ PLANTERNE: du kan købe tørrede eller pulveriserede morgenfruer, online eller i en helsekostforretning, men det er let at vokse din egen. Plante dem fra frø i foråret, eller afhente dem i lejligheder på din lokale planteskole. Uanset hvad, vil du have smukke blomster og blade hele sommeren lang, som du kan bruge til disse opskrifter. Jeg bruger friske blomster i disse opskrifter.

• UDTRÆKKE magt: plukke et par dusin stængler, komplet med blomster og blade. Pick alle blade og kronblade af stilke og pakke dem i en ren, en kvart konservering krukke. Hæld i kogende varmt vand til at dække og lad det stå i 2 timer. Sæt låget stramt og rystes kraftigt i et par minutter. Stamme ud af den faste stoffer og gemme væsken i en konservesfabrikker krukke. Brug denne væske i disse opskrifter.

• Brug BODY SPLASH: Brug flydende lige op på alle områder med karsprængninger. Bare plaske lidt på og lad luft tørre. Du kan gøre dette dagligt, som mange gange om dagen, som du har lyst.

• LAVE en MORGENFRUE MASKE: til en mere potent behandling, laver en maske. Den sidder på huden lidt længere, så det har mere tid til at gøre sit arbejde. Blot tilføje ca 2 spsk af væsken til 1 Æggehvide i en blender. Blend på høj indtil emulgeret. Sprede denne blanding på problemområder og lad tørre. Vaskes med varmt vand og følge op med et stænk af koldt vand. Gøre dette til en ugentlig behandling og en fast del af din skønhed regime. Dette kan bruges på ansigt, ben eller hvor som helst karsprængninger er et problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com