Hvordan til at genkende tidlige tegn på generaliseret angst

02/25/2010 by admin

Hvordan til at genkende tidlige tegn på generaliseret angst

Lære at genkende tidlige tegn på generaliseret angst kan hjælpe en person til at få det under kontrol, før det bliver svær. Generaliseret angst er karakteriseret ved kronisk angst, der varer mindst seks måneder og ikke er ledsaget af panikanfald, fobier eller tvangstanker og tvangshandlinger. Derudover angst eller bekymringer skal fokusere på mindst to stressende livsomstændigheder (arbejde, sundhed, relationer, finanser, etc.) næsten hver dag for en seks-måneders periode.

Instruktioner

• Skriv ned nogen vedvarende eller nagende bekymringer du måtte have. Holde et kartotekskort med dig og notere tankerne, som de kommer til at tænke.

• Holde en journal over dine symptomer, der kommer med angst. Generaliseret angst lidelse indebærer at have mindst tre af følgende symptomer: rastløshed, bliver let trætte, koncentrationsbesvær, irritabilitet, muskel spændinger og søvn problemer.

• Få en udefra perspektiv fra venner eller familie, der er tæt på dig. De kan mærke vaner eller handlinger, du ikke har indset foregik. De er tilbøjelige til at bemærke, hvis du synes overdrevent bekymret eller indtastet op.

• Spørg din læge til at udelukke medicinske årsager til angst som medicin, thyroidea problemer, hyperventilation eller diabetes.

• Få en evaluering af en licenseret mental sundhed professionelle, såsom en psykiater eller psykolog. De er de eneste, der officielt kan diagnosticere dig med generaliseret angst og få dig på rette vej til medicin eller terapi, hvis nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com