Alopecia Aerota Steroid behandlinger

02/19/2010 by admin

Alopecia Aerota Steroid behandlinger

Alopecia areata er en autoimmun sygdom, hvor antistoffer angribe hårsækkene, forårsager dem til at stoppe eller forsinke hårvækst. Den mest almindelige behandling for dette er binyrebarkhormon behandling, som kan styrke og fremme hårvækst.

Topikale steroider

Den mest almindelige form for kortikosteroider til alopecia areata behandling er en aktuel creme anvendes direkte til det berørte område. Topikale kortikosteroider kommer i en bred vifte af mærker og styrker, og ofte er ordineret af en læge.

Formlen 1% hydrocortison, der kan købes i håndkøb er ofte ikke stærke nok påvirke hårvækst. Topikale steroider bør være af passende styrke til at behandle sygdommen, men ikke alt for stærk, skabe negative bivirkninger, såsom hårsækken skader, overdreven hårvækst og akne.

Intralesional injektioner

Kortikosteroider kan også injiceres under huden, direkte til de berørte rødder, at stimulere hårvækst. Disse er kendt som intralesional injektioner og skal ordineres af en læge. Injektion skal være præcis; injiceres for dybt eller alt for højt, og steroider bliver næsten ubrugelig. Når sygdommen har påvirket mere end halvdelen af hovedbunden, er brug af intralesional injektioner ikke anbefales på grund af den enorme mængde af stoffet skulle dække hovedbunden.

Den mest almindelige bivirkning er huden atrofi forårsaget af store mængder af stoffet bliver indsprøjtet i ét sted. Hvis injektioner fortsætter, kan denne atrofi blive permanent. Der har været rapporter om glaukom eller grå stær og sjældent, blindhed knyttet til injektioner i nærheden af forreste del af hovedbunden.

Systemisk administration

Systemisk administration placerer (enten mundtligt eller gennem direkte indsprøjtning i muskler) de højeste beløb af kortikosteroider i kroppen. Systemisk kortikosteroid behandling har vist sig for at være meget effektiv i fornybare hår, men tilbagefald opstår ofte efter slutter behandlingen eller sænke dosis. Behandlingen skal administreres af en læge og simpelthen ikke kan afbrydes. I stedet, kroppen skal vænnes fra stoffet.

Systemisk administration er normalt en behandling af sidste udvej, da det kan forårsage alvorlige bivirkninger, såsom højt blodtryk, diabetes, immunforsvar undertrykkelse, osteoporose og blodpropper i hjertet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com