Ashwagandha & overgangsalderen

03/03/2010 by admin

Ashwagandha er en populær antioxidant anerkendt verden over for sine sundhedsmæssige fordele. Et almindeligt brugt urtemedicin, brugen af ashwagandha stammer fra ayurvedic indiske tradition. Bruges korrekt, kan ashwagandha medvirke til behandling af smerter, lindre stress og afhjælpe virkningerne af overgangsalderen.

Ashwagandha

Ashwagandha er fundet i hele Middelhavsområdet og Afrika, hvor det er en vild plante, og over det meste af Indien, hvor det er kommercielt opdrættet på grund af store internationale efterspørgsel. Rødderne af anlægget ashwagandha bruges til at lave ekstrakt, som er omdannet til piller eller kapsler.De positive effekter af ashwagandha kommer fra mange antioxidanter findes i rødderne af anlægget, og brugen af ashwagandha som en urtekosttilskud er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration.

Overgangsalderen

Virkningerne af overgangsalderen, som begynder, når en kvinde holder ægløsning, kan omfatte varmt blinker, sveden og søvnbesvær, blandt andre. At tage naturlægemidler kosttilskud og undergår hormonbehandling er blevet almindelige praksis med at reducere ubehagelige bivirkninger af overgangsalderen. Ashwagandha bruges en naturlig måde at hjælpe med at administrere overgangsalderen.

Effekter

Ashwagandha er nyttigt i forbindelse med sove problemer, lindre stress, øge udholdenhed og balance hormoner ved at arbejde med binyrerne. Antioxidanter i ashwagandha medvirke til at reducere symptomer som mild hedeture, angst og depression er forbundet med overgangsalderen.

Typer

Ashwagandha kan træffes i form af piller eller kapsler, som kan købes i de fleste helsekostforretninger og er ofte forarbejdet efter traditionelle økologiske og vegetariske ayurvedic praksis. Ashwagandha er også kaldet winter cherry, og kan købes i form af te fra helsekostforretninger.

Overvejelser

Fordelene ved at bruge ashwagandha kommer fra regelmæssig indtagelse, men tager for meget kan være skadelige. Som med enhver urtekosttilskud, kan indtager for meget ashwagandha have negative virkninger for mave-tarm sundhed. Det er vigtigt at følge alle retninger, når du tager en urtekosttilskud.

Kvinder, der tager beroligende midler eller have en overaktiv skjoldbruskkirtel undgå at tage ashwagandha, da det kan yderligere stimulere adrenal aktivitet. Konsultere en læge før du begynder at tage enhver form for naturlægemidler eller økologisk supplement.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com