Hvordan virker Dean Ornish Program arbejde?

03/02/2010 by admin

Dean Ornish

Dr. Dean Ornish har arbejdet for de sidste 30 år på forskning for at bevise, at sund livsstilsvalg ikke kun forhindre, men også vende hjertesygdomme. Han er grundlægger af forebyggende medicin Research Institute (se link nedenfor) og en klinisk professor i medicin ved University of California, San Francisco. Hans succes med denne forskning førte til Medicare betaler for klienter til at deltage i hans program. Hans forskning tyder på, at visse livsstilsvalg kan "slå" gener, der forhindrer sygdommen en "turn off" gener, der fremmer sygdom. Han er forfatter til 6 bøger og er blevet offentliggjort i mange medicinske tidsskrifter.

Spise fødevarer fra gruppen en

Dean Ornish program grupper mad i et spektrum af fem kategorier. Når du først starter programmet, vurdere du dig selv på spektrum baseret på dit aktuelle valg af fødevarer. Målet er at flytte til spise fødevarer fra niveau 1. Gruppe en fødevarer består af frugter og grøntsager, fuldkorn, sojaprodukter, og sunde fedtstoffer og kulhydrater. Det går ind for en balance mellem forskellige fødevarer og controlling portionsstørrelse. Disse fødevarer bør også være så tæt som muligt på deres naturlige tilstand. En vigtigste fordel af dette program er, at det ikke er en kost. Kostvaner er programmer, som folk ofte følger for en kort tid, og derefter vende tilbage til normal kost. Desværre for de fleste mennesker, så snart de går fra kosten, gamle helbredsproblemer lige vende tilbage. Dr. Ornish plan er derimod et mad-program, som du vil følge resten af dit liv til at forblive sunde og reducere din risiko for sygdom.

Få regelmæssig motion

Regelmæssig motion som typer anbefales i Dean Ornish program har vist sig at spille en stor rolle i forebyggelse og håndtering af hjertesygdomme. På dette program opfordres du moderat aerobe motion mindst 30 minutter 3-5 dage pr. uge. Dette skal være afbalanceret med en fuld krop styrke træningsprogram 2 til 3 dage om ugen. Et passende niveau af motion har vist sig at forbedre styrke og funktion af dit hjerte. Det sænker blodtrykket og kolesterolniveauer, holde dine blodkar klart og fri for plaque oprustning. Det også hjælper du mister vægt.

Rygestop

Rygning øger din risiko for at udvikle fede indskud i arterierne, som er større årsag til åreforkalkning, den hyppigste årsag til hjerte sygdom. Ifølge American Heart Association, rygning hæver dit blodtryk, øger tendensen til blodet til at størkne og reducerer motion tolerance. Det har også vist at sænke dit niveau af gode kolesterol.

Praktisere Yoga og Meditation

Stress har været knyttet til hjertesygdomme. Fornemmelse understreges kan føre til overspisning, drikke og ryge, kan alle negativt påvirke dit helbred. Hvis du føler konstant under stress, reagerer kroppen ved Højdeindstillelige du puls og blodtryk. Hvis dette sker over en lang periode, bliver din hjertemusklen overanstrengt. At lære at slappe af og reducere stress gennem praksis af yoga og meditation, kan hjælpe dig med at administrere symptomerne på hjertesygdomme. Ifølge undersøgelser udført på Yale University, yoga bidraget til at forbedre hjertesundhed i raske personer såvel som dem, der havde hjertesygdom (se link nedenfor).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com