Årsagerne til Helicobacter Pylori

03/15/2013 by admin

Helicobacter pylori infektion, oftest omtalt som H. pylori infektion, indebærer en form for bakterie, der integrerer sig i maven og tyndtarmen. Ifølge Mayo Clinic anslås det, at H. pylori er til stede i halvdelen af befolkningen. Dette skyldes, at H. pylori kan let spredes mellem enkeltpersoner og forurenede genstande.

Årsager

En måde hvorpå du kan være inficeret med H. pylori er gennem direkte kontakt med inficeret spyt eller afføring. Urenset vand, som indeholder H. pylori kan også forårsage infektion. Når en H. pylori bakterien kommer ind i munden, vil det passere ind i maven og opholde sig der.

Potentielle risici

Børn har en meget højere risiko for at blive udsat for H. pylori end voksne. Du er også på flere af en risiko, hvis du bor i den samme bopæl som en person, der har Helicobacter pylori-infektion. Overfyldt boliger kan også øge en persons risiko. Folk i udviklingslandene er oftere udsat for H. pylori som følge af overfyldte betingelser samt mangel på rent vand eller en mangel på en pålidelig varmtvandsforsyning til rengøring.

Symptomer og test

I nogle tilfælde kan en person, der har været inficeret med H. pylori ikke har nogen tegn eller symptomer. Hos andre patienter, kan H. pylori føre til maveonde, der forårsager diarré, opkastning, bøvsen, oppustet følelse og pludselig vægttab. Hvis du har nogen af disse symptomer, lave en aftale med din læge. Han kan give dig en afføring, blod eller ånde test for at kontrollere tilstedeværelsen af H. pylori bakterier.

Overvejelser

H. pylori-infektion kan føre til komplikationer, såsom udvikling af mavesår. Mavesår er sår, der vises på foring af maven; symptomer omfatter kedelig smerte i maven, dårlig appetit og vægttab.

Advarsel

Selvom du kender årsagerne til H. pylori infektion, betyder det ikke nødvendigvis, du kan forhindre overførsel. Dog kan du øve god hygiejnepraksis, såsom hånd vask og styring fri af urenset drikkevand, at reducere din risiko. Tidlig forskning er blevet gjort på potentielle vaccinationer som en måde at forhindre H. pylori-infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com